Weekoverzicht 2

Het eerste weekoverzicht werd goed bekeken, dus tijd voor de tweede! Al merk ik dat het met een baby lastig plannen is ;). Vandaar pas vandaag online… 

Weekoverzicht 2

Maandag 22 januari

bananencake

Op maandag heb ik meestal veel mail weg te werken. Want ook al heb ik verlof, ik schrijf nog wel een beetje en de zakelijke mail gaat ook door. Tussen de voedingen bakte ik nog even een bananencake en ging ik nog even naar buiten voor een wandeling. Dat probeer ik wel elke dag even te doen.

Dinsdag 23 januari

tijger

Onze peuter maakte deze leuke tijger op de peuterspeelzaal, alvast voor de voorleesdagen. Ik haalde hem daar op en bracht hem ook weer naar de gastouder voor de middag.

wandeling

Zo kon ik een stevige wandeling naar de supermarkt maken. Als beloning nam ik een broodje en een boek van Jill Mansell mee terug. Die lag voor maar €5,- bij de Jumbo.

Woensdag 24 januari

maand oud

Onze dochter was precies een maand oud, dus daar moest ik wat foto’s van maken. Dit hebben we bij onze zoon ook elke maand gedaan en levert uiteindelijk een mooie collage op. De olifant kregen we van mijn zusje, leuk dus om elke maand mee op de foto te gaan.

Donderdag 25 januari

consultatiebureau

Het eerste bezoekje aan het consultatiebureau! En ik was zowaar op tijd :). De arts was dik tevreden en ik natuurlijk ook :). Ze groeit goed en was lekker alert. Alleen een klein hoofdje, maar daar maakte ze zich ook niet druk om gelukkig.

babybox

Bij de Jumbo kon ik de babydoos ophalen. Daar heeft Nicole van Meisje Eigenwijsje een leuke unboxing mee gedaan.

knutselen

Ik haalde de peuter weer op van de peuterspeelzaal. Hij wilde graag knutselen. We maakten de kikker uit het boek Ssst! De tijger slaapt, want de tijger had hij dus al gemaakt.

kikker

Ik vond een leuk voorbeeld op Pinterest, waar ik mijn eigen versie van maakte. Ik trok een bord over op een groot papier en mijn hand met maar drie vingers voor de tenen. Twee cirkels van rood papier en verder verven maar!

Vrijdag 26 januari

Vandaag hadden we twee keer bezoek, in de ochtend en in de middag.

vroemtuigenboek

Tijdens het voeden lees ik vaak wat voor. Dit vroemtuigenboek blijft een van de favorieten van onze peuter. Ik plaats vaak foto’s van de boeken die ik voorlees op Instagram.

In de middag speelde onze peuter met zijn neefje en ze bleven ook gezellig eten.

Zaterdag 27 januari

In de ochtend kwam een vriendin van mij op bezoek.

dragen

Thuis komen de muren een beetje op me af en het was mooi weer, dus op naar buiten! We reden naar het Doornse gat voor een goede wandeling. Onze dochter ging mee in de drager. Ik deed iets verkeerd waardoor het eerst nog niet zo lekker zat, maar nu ik het heb ontdekt, zit de Tula free to grow heerlijk. Onze dochter slaapt er ook direct in.

speeltuin

Bij het Doornse gat is een speeltuin waar onze peuter heerlijk speelde met zijn papa. De trappen en de zandafgraving vond hij ook heel interessant.

Zondag 28 januari

parade

Mijn man trad op bij de prentenboekenparade in Utrecht, dus speelde ik een spelletje met onze peuter.

boek

Ook mocht hij helpen zijn zusje in bad te doen. Tijdens het voeden moest natuurlijk weer voorgelezen worden. In de middag was de papa weer thuis. Onze peuter wilde graag buitenspelen in de speeltuin voor ons huis en ik wilde wandelen. Dus wandelden we ondertussen rond de speeltuin, had ik toch wat beweging ;).

Onze dochter is alweer 5 weken, op naar een nieuwe week waarin ik jarig ben! 

Lees ook: EERSTE WEEKOVERZICHT

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren