Weekoverzicht 5

Deze week vloog om! Ik weet niet precies waardoor, want ik deed geen bijzondere dingen. Misschien omdat ik toch wel wat slaaptekort heb door alle gebroken nachten? Ik ging weer voor het eerst sporten, wandelde veel en genoot van het zonnetje. Lees mee in weekoverzicht 5

Maandag 12 februari

Op maandag gaat onze bijna-kleuter naar de gastouder. Jozua brengt hem dan vaak weg, zodat ik in de ochtend nog wat extra slaap kan pakken. Je ziet wel aardig mijn wallen op de foto ;). Onze dochter slaapt goed ‘s nachts, maar komt vaak voor voedingen, dus ik slaap wat weinig…

Ik ging voor het eerst sporten met het programma dat ik van Newbornfitmama kocht. Ik denk dat ik een half uur heb gesport in de huiskamer. Ik voelde het in ieder geval goed de volgende twee dagen ;). Ik maakte een voor foto die ik op mijn account heb geplaatst. Ik hoop nog wel wat zwangerschapskilootjes kwijt te raken en weer strakker in mijn vel te komen. Al mag ik niet klagen denk ik zo. Ik wil ook niet te snel afvallen door eventuele afvalstoffen in de borstvoeding.

Deze outfit of the day vind ik toch wel het leukste, ze past het nu zo goed! Het is het pakje van Kelly Caresse dat ze samen met Noppies ontwierp.

Lees ook: HOERA, EEN MINI BABYSHOWER!

Dinsdag 13 februari

De dag voor Valentijnsdag, dus deden we de kaartjes met een zoen erop in de bus. Helaas weet ik maar van een dat die is aangekomen. Die van ons voor Jozua niet helaas :(.

Ik vind het altijd leuk om te horen wat het thema is op de peuterspeelzaal en de werkjes te zien die ze doen. Nu is het thema: Wat heb jij aan vandaag? Ik ben benieuwd wat onze bijna-kleuter zijn laatste maand gaat doen daar.

Ik probeer elke dag even te wandelen en nu was het ook heerlijk weer. Ik kreeg wel kraambezoek met een cadeau uit het nijntje museum, dus het werd een korte wandeling.

Woensdag 14 februari

Valentijnsdag! We doen er eigenlijk niets aan, maar toch krijg ik elk jaar een roos. Deze keer mocht ons zoontje van zijn papa wat uitzoeken, dus kreeg ik deze mooie witte rozen, heel lief.

Ik haalde de kinderwagenbak uit de box, zodat onze dochter ook daar een beetje kan spelen. Ze viel er in slaap, maar dit zijn dan nu wel hazenslaapjes van ongeveer een kwartiertje.

Ik had teveel spierpijn nog, dus besloot naar de stad te wandelen en daar even te shoppen. Bij een koffiewinkeltje kocht ik een heerlijke cappuccino, wel nodig met weinig slaap ;). Daar vond ik ook Baru chai latte poeder, had ik nog nooit van gehoord. Maar dat is me een partij lekker! Ik heb een nieuwe verslaving geloof ik ;).

Goed voor mijn conditie, minder goed voor mijn portemonnaie haha.

Donderdag 15 februari

Ik had nog wat hartjesbroodjes van de dag ervoor, dus die aten we als lunch. Ik kreeg Het grote vouwboek van de vouwjuf en die is zo leuk! Daar komt snel een review over.

Nu ik thuis ben met verlof kan ik veel de Olympische Winterspelen kijken, zo leuk! 4 jaar geleden was ik hoogzwanger van onze eerste, dus heb ik ook alles kunnen kijken.

In de middag hadden we een kennismakingsgesprek op de nieuwe school van onze bijna-kleuter. Spannend, maar het voelde heel goed. Hij komt in een instroomgroep met aan het einde van het schooljaar maximaal 22 kinderen, fijn!

Vrijdag 16 februari

Als onze bijna-kleuter thuis is, zoals elke vrijdag, lees ik veel aan hem voor als ik aan het voeden ben. Is hij mooi meteen afgeleid.

Ook speelde hij nog even met Bambino Loco.

We gingen shoppen in Doorn. Daar was de Etos waar ik de babydoekjes in de aanbieding wilde kopen. De sensitive zijn heel fijn voor de tere huidjes van onze kinders. Het plan was om poffertjes te eten bij de Hema, maar die hadden ze er helaas niet. Wel in Wijk overigens… Onze zoon wilde wel heel graag ergens eten, dus belandden we bij een restaurant waar we een tosti aten. Ik voedde daar onze dochter, waar ik me toch wat ongemakkelijk bij voelde. Maar gelukkig kreeg ik geen gekke blikken. Ze spuugde zich natuurlijk ook helemaal onder en ze had gepoept, dus het was een heel avontuur haha.

Lees ook: WAAROM SPELEN MET BAMBINO LOCO ZO GOED IS

Zaterdag 17 februari

Dit weekend had ik echt even nodig om een beetje op te laden. We hadden gelukkig geen afspraken staan, dus we konden doen wat we wilden. In de ochtend deed Jozua boodschappen en ging ik weer wat sporten thuis. Deze keer deed onze zoon een beetje mee al was hij wel steeds snel moe ;). Toen onze dochter wakker werd, zette ik haar erbij op haar buik, ook even trainen dus ;).

Toen Jozua klaar was met sporten ging ik eindelijk sinds de bevalling weer in bad. Ik pakte een maskertje en een goed boek en lag zeker een half uur lekker te weken. Even wat me-time, dat kon ik goed gebruiken. Helemaal rozig liep ik toen met de peuter naar een speeltuintje in de buurt, even uitlaten.

Zondag 18 februari

Zondag is altijd mijn was-opvouw-dag. Ik had de spullen van het ledikant weer eens gewassen en kon nu dus het bedje opmaken. Ik liet onze dochter er voor het eerst slapen in de middag. Lukte toch voor zo’n drie kwartier, yes! Meteen had ik het ambitieuze plan om dit ook ‘s avonds te doen. Dat was helaas geen succes, dus sliep ik pas om 01.00 uur met de baby weer in de wieg naast ons. Ach, komt vast snel…

In de middag weer heerlijk naar buiten, wat een zonneschijn! We liepen naar de kinderboerderij. Best een tocht voor onze peuter op zijn fiets. Hij bedacht dat hij superpower had en moest deze ook steeds maken op zijn fiets haha. Maar daardoor reed hij wel ineens heel hard, superhandig! Ik had zelfs af en toe tijd om wat te lezen  op een bankje.

Op naar een nieuwe week met de negenmaandenbeurs en de eerste prikjes :(. 

Lees ook: WEEKOVERZICHT 4

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren