De week waarin we allemaal ziek waren en we dus niet echt vakantie konden vieren. En het was ook nog eens ontiegelijk koud, dus bleven we veel binnen. Weekoverzicht 7

Ik schreef nog dat ik hoopte alle ziektekiemen buiten de deur te houden, maar dat is dus helaas niet gelukt.

Maandag 26 februari

Onze bijna-kleuter voelde zich iets beter, dus wilde hij graag bij zijn tante logeren. Hij ging met haar naar het Spoorwegmuseum en hield het gelukkig aardig vol. Dit was zijn enige uitje deze vakantieweek, gelukkig heeft hij dat nog mee kunnen pikken.

Omdat we nu met z’n drieën waren en nog niet helemaal fit, gingen we lunchen bij een brasserie in Rhenen. Na het voeden, wat ik dus hier heb gedaan (even mijn schaamte overstappen) zijn we koffie gaan drinken en een taartje eten in Veenendaal. We vonden het een gezellig middagje samen. We sloten de dag vroeg af met De Luizenmoeder in bed.

Dinsdag 27 februari

De Royals

Manlief haalde de peuter op bij mijn zus en kocht boodschappen, want mijn zwager kwam lunchen. Hij bleef de middag gezellig om te kletsen terwijl onze peuter weer instortte en een tijdje op de bank sliep, zo sneu! Ik begon in de avond aan een nieuw boek en ik vind De Royals nu al spannend! Het is het eerste deel, dus misschien een nieuwe verslaving?

Woensdag 28 februari

Knuffelen

Manlief was nog niet helemaal fit, maar ging wel naar de sauna op deze ontiegelijk koude dag. De peuter ging een dagje naar zijn oma, maar logeren zat er niet in, hij was niet fit genoeg. Ik knuffelde veel met onze dochter, keek wat series en las wat. Ook nam ik een unboxing filmpje op, had ik zin in ;).

Donderdag 1 maart

kasteel Efteling

Op donderdag sliep onze bijna-kleuter ook weer veel op de bank. Duurt zo lang deze stomme griep! Ik maakte het kasteel van de Efteling af waar we wel even mee hebben gespeeld. Verder maakte ik de leesstapel voor de leeschallenge van Kinderboekenjuf en las ik nog wat. Niet zo’n boeiende dag dus…

Vrijdag 2 maart

We begonnen de dag met een kralenplank met kleine kraaltjes. Helaas had ik ‘m nog niet gestreken, dus lagen de kraaltjes over de tafel. Ik heb het maar weer opgeruimd, andere keer maar weer opnieuw maken dan. Het boekje voor de winactie kwam binnen, echt leuk voor de jongsten!

Eind van de middag voelde iedereen zich een beetje beter, dus gingen we naar de Hema. Even wat drinken en shoppen. De bijna-kleuter mocht wat nieuwe broeken alvast voor school. Helaas werd nu ook onze babydochter ziek in de avond. Ik belde de huisartsenpost, even zeker weten dat er niets ernstig is met zo’n kleintje. Ze was goed alert en actief, dus we hoefden er niets mee te doen. Helaas bleef ze wel het weekend kwakkelen met haar temperatuur, dus nog niet naar buiten.

Lees ook: WIN WIE WOONT HIER? VAN NIJNTJE

Zaterdag 3 maart

In de ochtend ging ik naar de opening van de nieuwe salon van mijn schoonheidsspecialiste. Erg mooi geworden, daar ga ik snel een afspraak boeken, heerlijk! Ik vond een leuk pakket om cakejes te bakken bij de Jumbo. Heel makkelijk met alleen water toevoegen en erg leuk. Daar hebben we ons dus in de middag mee vermaakt.

Zondag 4 maart

In de ochtend speelde ik samen met de bijna-kleuter met de Bambino loco. Het plan was met z’n allen te shoppen voor het naar school gaan van onze bijna-kleuter, maar dochterlief bleek nog verhoging te hebben. Ik ging dus shoppen en papa later naar de Mac met onze zoon.

Ik baalde best wel van deze vakantie. Hopelijk is het ziek-zijn nu echt over. 

Lees ook: WEEKOVERZICHT 6

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren