Week 26

Weekoverzicht week 26

Een week waarin ik weer veel werkte voor mijn site en de bezoekerscijfers omhoog gingen. Lekker buiten spelen, feestjes en een zieke kleuter op zondag. Hoe was jouw week? 

Nu ik dit typ, zit onze kleuter naast me. Hij was gisteren (zondag) ziek en vannacht ook nog warm. Maar nu kletst hij me de oren van mijn hoofd, dus morgen weer naar school denk ik zo ;). Ik ben wel zoveel mogelijk aan het werk nu onze dochter bij de gastouder is. Het moet ook niet te leuk zijn om thuis te blijven natuurlijk ;). Ook wel jammer dat hij ziek werd. Gisteren konden we daardoor niet naar het kersenfestival en vandaag zou ik met zijn klas mee naar de kinderboerderij. Dat ging dus ook niet door… Ach ja, soms heb je dat…

Maandag 25 juni

Mijn maandagen zijn altijd vrij saai om over te schrijven. Ik werk veel als de kleuter naar school is en ons dametje bij de gastouder. In de middag was het lekker warm en haalde ik onze kleuter weer lopend op. Die vervolgens thuis heerlijk zelf met de Duplo speelde.

Dinsdag 26 juni

Overdag speelde ik met onze baby en werkte ik toen ze sliep. Ik vind het weer van deze week echt heerlijk. Zo’n 24 graden en overdag nog een beetje koel. Van mij mag het de hele zomer zo zijn! Ik haalde de kleuter weer lopend op en ging met hem en onze dochter naar de kinderboerderij. De favoriete speelplek van onze kleuter vlakbij school. Hij vond dinovormpjes en vond deze natuurlijk fantastisch. Hij maakte er allemaal taartjes voor mij van.

Ik kreeg het suprise pakket van ByBird binnen en ook de penselen die ik had besteld voor het schminken. Ik heb er geloof ik een hobby bij ;). Allebei zelf gekocht dus en zo heerlijk om uit te pakken. Vooral dat surprise pakket, omdat je echt niet weet wat erin zit. Ik heb in ieder geval weer van alles om  dingen in te pakken en een onderdeel gebruik ik vandaag als cadeautje. Ik zeg niet wat erin zit, anders is de spanning eraf als je het nog wilt bestellen.

Woensdag 27 juni

In de ochtend was ik alleen met ons meiske. Ik was uitgenodigd om in de middag naar het TechniekTrofeest te gaan. Ik heb genoten van de presentatie van Diederik Jekel en ben met wat inspiratie naar huis gegaan. Daar komt morgen een apart blog over :).

In het kader van ‘het echte leven’ de onderste twee foto’s. Bij het feest kon ik in die ruimte kolven. Gelukkig draaide ik de stoel nog om, want er kwam blijkbaar iemand koekeloeren op zoek naar een medewerker. Dat was ik niet ;). Een leuke plek voor mijn borstvoedingsbingo in ieder geval ;). In de avond maakte ik de andere foto. Gewoon een mama, moe van de werkdag met een lief slapend meisje in haar armen.

Donderdag 28 juni

In de ochtend gingen we naar het consultatiebureau. Dus eerst lopend naar school en dan met de bakfiets daarheen. Goed voor de beweging! Onze dochter kwam weer helemaal door de APK. In gewicht gemiddeld, in lengte wat klein, kind van haar moeder haha. En een klein alert koppie, dus ook een pittig ding volgens de arts. Nieuwsgierig is ze zeker. Vind ik alleen maar leuk, daar leer je veel van. Of het ook moeilijk was om haar in slaap te krijgen. Over het algemeen niet. Ze valt zelfs regelmatig in slaap op de speelmat.

Ik schreef wel nog even een tweede blog over het krabpakje, wat ben ik daar boos over!

In de middag deden we rustig aan met een vermoeide kleuter. Tijdens het koken keken de twee samen tv, de foto vind ik zo lief!

Vrijdag 29 juni

Weer de vrije dag van onze kleuter. We startten de dag met boekjes lezen, vinden ze allebei gezellig. Al vindt onze dochter het nog vooral leuk om het boekje in haar mond te stoppen ;). Het boekje Baby ziet kreeg ik deze week binnen en is vooral leuk voor jonge baby’s. Het is speciaal voor hun ogen gemaakt met duidelijke vormen en contrasten. Ook is er veel in zwart-wit, wat ze goed kunnen zien. Handig dat onze kleuter deze ook kan “voorlezen”, het is zonder tekst.

Het boek Aan het werk is een van de favoriete boeken van onze kleuter. Je moet de tekst voorlezen, net zoals bij Het boek zonder tekeningen. Het is een echt kabaalboek. De machines maken allerlei geluiden die je moet voorlezen, zoals BOEMMMMMMM en schraap schraap schraaaaaaaap. Heerlijk voor jongens die van lawaai houden.

In de middag wilde onze kleuter geschminkt wat ik nu een stuk beter kan met de nieuwe penselen en het voorbeeldboek dat ik erbij kocht. Ik vind het heel leuk om te oefenen en onze kleuter om geschminkt te worden, win win :).

Ik maakte ook nog de zes maanden foto van onze dochter en in de avond pasten opa en oma op zodat wij naar een keuken konden kijken. We hebben er een besteld, begin november wordt het waarschijnlijk geplaatst.

Zaterdag 30 juni

Ik moest al vroeg op voor een afspraak bij de schoonheidsspecialiste. Daar ga ik nu elke zes weken heen. Mijn gezicht krijgt een onderhoudsbeurt en mijn wenkbrauwen worden bijgewerkt, met massage, heerlijk, echt een momentje voor mezelf. Onze kleuter wilde geschminkt naar het feest van mijn oom en tante in de middag. Doen we niet moeilijk over :). Hij wilde eigenlijk als skeletje, maar dat vond ik niet zo geslaagd voor een feestje ;). Ik oefende ook nog wat bloemetjes op mezelf. Handige tattoo, kan er ook weer af ;). Onze kleuter heeft er ontzettend fijn gespeeld met de kinderen van mijn neven. Ze hadden een springkussen gehuurd, dolle pret dus. Onze dochter wilde niet slapen natuurlijk door de warmte en de drukte, dus die kwam ‘s avonds ook wat moeilijker in slaap.

Zondag 1 juli

Het plan was om naar het kersenfestival in Cothen te gaan, maar dat ging niet door. Onze kleuter was dus ziek. Niet superziek, maar wel een beetje koorts, dus konden we beter thuis blijven. Gelukkig kwamen mijn ouders wat kersen brengen, lekker! Ik genoot volop van de tuin en las wat boekjes. Ook heb ik mijn boekenkast gevuld met boeken van de vakantiebieb. Ik ben benieuwd hoe ver ik kom… Ook wel lekker zo’n rustig dagje na een werkweek en elke nacht maar 6 uur slapen…

Op naar een nieuwe week!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren