Weekoverzicht Efteling

Weekoverzicht week 27

Ik ging een ochtendje naar school om mee te doen aan de wenochtend, we gingen naar de Efteling en hielden het verder rustig thuis. 

Maandag 2 juli

Onze kleuter was zondag ziek en in de nacht van zondag op maandag ook nog wat warm, dus bleef hij een dagje thuis. Eigenlijk was hij al wel beter, dus heb ik hem veel laten spelen terwijl ik een poging deed tot wat werken. Daar heb ik wat meer tijd voor aangezien onze dochter dan bij de gastouder is. En het moet niet te leuk zijn om thuis te blijven natuurlijk ;). We haalden samen onze babydochter op, was hij ook meteen even buiten. Het was warm, dus in de middag deden we niet veel bijzonders, een beetje samen spelen.

Dinsdag 3 juli

Onze zoon kon weer naar school, ik bracht hem lopend weg. Zo kom ik altijd wel aan mijn stappen op een dag en word en blijf ik lekker fit. Ik las wat boekjes voor aan onze dochter wat ze steeds leuker vindt. Ze kauwt er niet meer alleen op zeg maar haha.

In de middag had ik afgesproken met een vriendje van onze zoon, zijn moeder en zusje om naar de kinderboerderij te gaan. Daar hebben ze leuk samen gespeeld terwijl onze dochter genoot van het spelen op een kleedje.

Woensdag 4 juli

Onze zoon had studiedag, maar kon samen met onze dochter een dagje naar oma (en opa). Voor het eerst een hele dag voor onze dochter, dus ik was wel benieuwd hoe het zou gaan. Ik had namelijk de wenochtend van mijn eigen school en ik was heel blij dat ik daar naar toe kon. Even inkomen weer hoor. Ik schreef er een uitgebreid blog over.

Gelukkig was het heel goed gegaan en kon ik een vrolijke jongen en vrolijk meisje knuffelen bij het ophalen. Ze had ook zo’n schattig jurkje aan! Als toetje kregen we ijs met zelfgemaakte bessensaus, jam!

Ik vind die slaaphouding van onze dochter zo schattig, ze is echt een zijslaper, net als ik. Onze zoon slaapt verschillend: op de zij of rug, net als zijn papa.

Donderdag 5 juli

Onze zoon had kleuterfeest op school. Dat doen ze hier in plaats van een schoolreisje en vind ik eigenlijk minstens zo leuk. Het feest was in thema Boer Boris en de wedstrijd stokpaard rijden vond onze zoon het leukste van de dag. Het is nu ook een sport heb ik begrepen ;). Onze dochter sliep veel en speelde even bij mij op het grote bed totdat de schoonmaaksters beneden klaar waren. Heerlijk hoor, die kan ik echt niet meer missen!

Ik deed nog een poging tot een spelletje, maar onze kleuter werd alweer door de overbuurjongen gevraagd om te komen spelen.

Vrijdag 6 juli

Jaaaaa, de Efteling! We hadden het al maanden geleden gepland staan om met de bonnen van de AH te gaan. Jozua en mijn ouders namen vrij, onze zoon is altijd vrij op vrijdag. Het was al aardig druk, zo’n 20 minuten wachten per attractie. We hebben ontzettend veel voor onze kleuter gedaan. Ik verheugde me op de achtbanen nu ik niet meer zwanger ben, maar daar kwamen we niet eens aan toe. Misschien maar abonnementen kopen? ;) Al zijn die ook nog aardig duur… Ik was weer echt helemaal versleten bij thuiskomst, dat hoort erbij! Zeker met de warmte van afgelopen week.

Onze dochter genoot ook van al het moois om haar heen. Ze deed wel maar een paar kleine hazenslaapjes, maar was er gelukkig niet chagrijnig door. Ze sliep zelfs de nacht ervoor door, van 19.30 – 05.00 uur, wow!

Zaterdag 7 juli

Onze dochter had wel wat last denk ik van de onrustige dag, want ze werd wel weer ‘s nachts wakker voor een slokje. Gelukkig sliep ze erna weer verder. Ze was vroeg wakker, maar toen ze weer op bed lag, sliep ik ook nog een uurtje bij.

Ik sprak om 12.00 uur af met vriendinnen in Doorn voor een high tea. Gezellig even bijkletsen, we zien elkaar niet zo vaak. Om 15.00 uur kwamen de zoete hapjes pas :O. Toen moest ik alweer weg om onze dochter te kunnen voeden. We hadden de verjaardag van onze schoonvader, bij het Henschotermeer. Ik ben helemaal vergeten foto’s te maken! Ook wel goed teken, goed gekletst met vriendinnen en mijn schoonfamilie dus :).

Zondag 8 juli

We waren allemaal doodop en echt toe aan de dagje thuis. Hier heb ik dus zelfs helemaal geen foto’s van… De kleuter speelde buiten en bij buurkinderen. En wij lazen wat, dommelden weg in de tuin en deden gewoon even helemaal niks. Zelfs onze dochter sliep veel. En afgelopen nacht van 22.00 – 7.00 uur, wat heerlijk!!!

Op naar de laatste schoolweek voor de vakantie!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren