Win 10 boeken van Jozua Douglas

Win 10 boeken van Jozua Douglas

Zoals veel van jullie weten is Jozua Douglas mijn man. Hij is 10 jaar schrijver en daar was ik bijna alle tijd bij. Ter ere van dit jubileum mag ik 10 van zijn boeken weggeven. In één keer! 

Een toffe winactie dus voor je school. Of zodat je voorlopig genoeg cadeautjes hebt. Of om gewoon lekker zelf te lezen.

Jozua Douglas 10 jaar schrijver

Onze relatie begon in februari 2010 met mailtjes naar elkaar. Over films, muziek, maar vooral over onze gezamenlijke liefde voor de boeken van Roald Dahl. Het duurde even voordat ik durfde af te spreken. De eerste date was, typerend wel, in Le Journal in Utrecht waar we allebei woonden. De film Alice in Wonderland was onze tweede date. En nu zijn we getrouwd en twee kinderen verder :).

De Kusjeskrokodil

Jozua had net een jaar zijn eerste boek uitgebracht, De Kusjeskrokodil. En werkte nog als tekstschrijver. Na nog maar twee maanden samen kreeg ik de ziekte van Pfeiffer. Tijdens mijn 40 graden koorts op bed vertelde Jozua over zijn idee voor De verschrikkelijke badmeester waar toen nog een kikvorsman in voorkwam. Dat bleek later de start van Keesie Kippenkop te zijn.

En verder

En zo ging het verhaal verder, elk jaar kwam er een kinderboek uit en minstens één prentenboek. Bij de komst van ons zoontje, nu bijna 5 jaar, kwam de grote beslissing: Jozua kon helemaal als kinderboekenschrijver werken. Er kwamen prijzen en laatst het succes van het kinderboekenweekgeschenk.

Win 10 boeken van Jozua Douglas

En nu is Jozua 10 jaar schrijver. 10 jaar! Ik vind het een hele prestatie. Van Uitgeverij de Fontein en van Jozua zelf mag ik 10 boeken van hem in één pakket weggeven.

Win 10 boeken van Jozua Douglas

Daar zit dus in:

Het Monsterbonsterbulderboek
De Kusjeskrokodil
De verschrikkelijke badmeester
De vreselijke tweeling
De gruwelijke generaal
De ongelooflijke Ravi Ravioli
Operatie Pisang
Keesie Kippenkop De Rioolridder
Wout en Rik De reuzentrol

EN! Een speciale hardcover versie van het kinderboekenweekgeschenk De eilandenruzie. Er zijn maar  240 exemplaren en deze is genummerd met, uiteraard, 10. 

Wat moet je doen?

Zet hieronder in een reactie voor wie je mee doet en waarom. Is dat alles? Ja, dat is alles! Jozua en ik zullen één winnaar loten onder alle inzenders. Maandag 4 maart mailen we de winnaar.