Win 40 Caran d’Ache Prismalo potloden

Een bijzondere winactie vandaag. Maak de blits in de klas of thuis met deze set 40 Caran d’Ache Prismalo potloden ter waarde van €76,50! Je kunt ermee tekenen, kleuren en aquarelleren. 

Ik weet het vooral nog van de middelbare school. Wat vond ik het bijzonder om te mogen tekenen en kleuren met goede potloden. En daarna met water erover heen, zodat je een prachtig effect kreeg! Ik was slecht in tekenen, maar die potloden vond ik magisch. Meestal tekende ik dan ook niet echt iets, maar ging lekker experimenteel vooral met de aquarel aan de slag.

Tekenen met Caran d'Ache Prismalo potloden

Caran d’Ache

Caran d’Ache is een Zwitsers merk met een goede reputatie. Ze brengen producten uit met hoge kwaliteit, zoals pennen, potloden en verf.

Prismalo potloden

In 1931 werden de Prismalo potloden al op de markt gebracht door Caran d’Ache. Het zijn fijne, sterke aquarelpotloden. Na een paar keer vallen is dus niet meteen de vulling van het potlood kapot. Ook geschikt voor kinderhanden dus!

Review

Onze peuter en ik mochten een setje van 6 potloden testen.

Ze liggen inderdaad lekker in de hand en voelen heel stevig aan. We hadden maar zes kleuren, maar konden wel al mooie creaties ermee maken. De peuter ontdekte fijn het effect van water op het papier, maar merkte ook dat je er dan niet meer doorheen kon kleuren. Het papier scheurde…

Tekenen met Caran d'Ache Prismalo potloden

Hij vond het vooral leuk om met een paar potloden tegelijk in zijn hand te tekenen. Uiteraard vielen de potloden een paar keer, maar ze bleven heel netjes.

Lees ook: JE PEUTER UITDAGEN MET TEKENEN

Je kunt er hele mooie tekeningen mee maken, zeker als je zo’n grote doos hebt met 40 kleuren. Caran d’Ache plaatste zelf een filmpje op YouTube.

Win

Je kunt een set van 40 Caran d’Ache Prismalo potloden winnen.

Wat moet je doen?

Laat hieronder in een reactie weten wat jij met je klas of met de kinderen gaat tekenen met deze potloden.

Dinsdag 12 september maak ik de winnaar bekend.

BewarenBewaren