back-up voor je iPhone

Win: back-up voor je iPhone

De kerst komt eraan! En zeker nu met de sneeuw maak je vast allerlei foto’s die je graag wilt houden. Ik mag een iXpand Base weggeven, automatisch een back-up voor je iPhone. 

Back-up voor je iPhone

Ik doe echt van alles met mijn iPhone: foto’s maken, filmen, apps installeren, noem het maar op. Ik gebruik ‘m in de klas, voor mijn site en natuurlijk privé. Ik heb dus veel foto’s en filmpjes die ik graag wil bewaren, zeker nu de baby elk moment kan komen. Ik zal dan waarschijnlijk heel veel foto’s op mijn telefoon hebben staan die ik niet weg wil doen. Per ongeluk weggooien lijkt me dan een grote nachtmerrie.

Lees ook: 7 X WAAROM IK MIJN IPHONE IN DE KLAS GEBRUIK

iXpand Base

Ik kreeg een iXpand Base. Elke keer dat je je iPhone koppelt aan dit appraat, laadt hij op en maakt hij automatisch een back – up van je foto’s, video’s en contacten. De iXpand Base heeft genoeg ruimte om al je bestanden op te slaan in originele kwaliteit. Hier komen geen extra maandelijkse kosten bij kijken. De iXpand Base is ontworpen voor dagelijks gebruik, het heeft een rubberen bovenkant, een stevige basis en een inkeping om je Apple Lightning kabel netjes in weg te werken. Daarnaast is de iXpand Base ontworpen voor gemak, het laadt snel op en komt met een app voor het back – uppen en herstellen van content van je iPhone. De iXpand Base heeft een adviesprijs van € 59,99 (32GB), € 99,99 (64GB) , € 119,99 (128GB) en € 199,99 (256GB).

iXpand Base 2

Ik kreeg een  iXpand Base met 32 GB. Het werkt echt super makkelijk! Er zit niet eens een handleiding bij. Op de doos staat dat je enkel je iPhone hoeft in te pluggen en het apparaatje doet de rest. Er zit dus een SD kaart in waar alle bestanden van je telefoon automatisch in opgeslagen worden. Ondertussen laad je je telefoon ook op, dus je zou het bijvoorbeeld elke nacht kunnen gebruiken en dus automatisch een update kunnen maken.

back-up voor je iPhone

De eerste keer duurt het updaten net zo lang als het opladen van je telefoon, zeker als je er al veel bestanden op hebt staan. Maar toch vond ik het met over de 2000 bestanen op mijn iPhone best snel gaan.

Win

Ik mag dus een iXpand Base met 32 GB weggeven. Laat hieronder in een reactie weten wat jij er mee wilt back-uppen.

Zaterdag 16 december maak ik de winnaar bekend, zodat je het nog voor de kerst in huis hebt. (Een beetje afhankelijk van hoe ik me voel tijdens deze laatste loodjes natuurlijk).

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren