Win boekenpakket Annie M.G. Schmidt-week

Van 18 tot en met 28 mei is het weer Annie M.G. Schmidt-week, een feest op scholen, bibliotheken en de boekhandel. Dit jaar is het thema Avontuur met twee nieuwe boeken die jij kunt winnen! 

Annie M.G. Schmidt-week

Tijdens de feestperiode van 18 tot en met 28 mei krijg je in de boekhandel een gratis luister-cd met negen verhalen van Annie, voorgelezen door Flip van Duijn.

Annie M.G. Schmidt-week

Abeltje

Abeltje, wie kent de liftjongen niet, is speciaal voor deze week opnieuw uit gegeven met illustraties van Philip Hopman. Het is inmiddels al de eenendertigste druk van dit populaire boek waar ook een film van is gemaakt. Leuk dat het boek mooie nieuwe illustraties heeft gekregen. Ik vind het omslag prachtig!

Abeltje

Dries en de weerwolf

Voor het eerst verschijnt het prentenboek Dries en de weerwolf met illustraties van Martijn van der Linden. Het verhaal stamt uit 1948, maar is nog nooit uit gegeven.
De weerwolf jaagt regelmatig het dorp de stuipen op het lijf. Hij brult en briest en vrat allerlei dieren op, heel griezelig. Een aantal sterke mannen probeert het beest te vangen, maar dit mislukt jammerlijk. Tot Dries besluit naar de weerwolf te stappen. Zal hij het dorp redden?

Lestips

Querido heeft speciaal voor de themaweek lestips op hun Annie M.G. Schmidt-week website gezet.

Win

Je kunt een set van de twee boeken winnen: Abeltje en Dries en de weerwolf.

Wat moet je doen?

Like mijn facebookpagina.
Laat hieronder in een reactie weten voor wie je de boeken wilt winnen.
Dinsdag 10 mei maak ik de winnaar bekend.