WIN Dagje Wellness met TREATMENTS producten

Er is een nieuw merk op de markt waar je de ultieme ontspanning mee op kunt zoeken: TREATMENTS. Ik kreeg een pakketje met producten thuis en mag een Dagje Wellness weggeven, een heel tof arrangement! 

TREATMENTS

Cadeaubox 1 TREATMENTS

Toevallig kreeg ik de TREATMENTS producten op de eerste dag van mijn verlof, kwam dat even mooi uit! Kan ik  thuis heerlijk ontspannen. TREATMENTS  is nieuw merk met wellness/verzorgingsproducten dat in oktober gelanceerd is. Het bestaat uit een serie van hoogstaande producten die zowel via een webshop als in wellness resorts verkrijgbaar gaan zijn. De ingrediënten zijn (waar mogelijk) van natuurlijke oorsprong en vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. De geuren zijn gebaseerd op de geuren uit verschillende landen, zoals het traditionele Japan, Bhutan, Ceylon en Bolivia. De producten worden ook gebruikt in fantastische sauna’s, zoals de Veluwse Bron en Elysium.

Lees ook: MIJN TOP 10 OM TE ONTSPANNEN

Het pakket

TREATMENTS pakket

Ik kreeg een pakket met verschillende producten en geuren zodat ik het goed kon testen. Ik ga graag naar de sauna en meteen toen ik het pakket opende, kwam de heerlijke saunageur me tegemoet.

De producten

Uyuni Hair & body Shower foam

Uyuni Hair & body Shower foam

Ik denk dat ik dit product persoonlijk het lekkerste vind. Het ruikt naar de kruiden- en stoombaden in de sauna, met mint. Vind ik heerlijk verfrissend! Het fijne van dit product is dat je er ook je haar mee kan wassen. Ik vind het zo heerlijk om met mijn haar te zwaaien en dan de geur van de sauna op te vangen. Het is een fijn schuim om onder de douche te gebruiken.

Mahayana Body oil

De Mahayana Body oil is uit de groene lijn en op basis van amandel- en abrikozenpitolie, maar zeker niet te overheersend. Ik vind het fijn om me na het douchen helemaal in te smeren met olie. Het is wel een aardig sterke geur, die nog lang in mijn kleding bleef zitten. Sterk, maar wel heel lekker om ook overdag af en toe te ruiken. Het doet me inderdaad denken aan de lente, zoals ook op de verpakking staat.

Shinshiro Hand & Bodycream

In deze tijd van het jaar is het fijn om je handen zoveel mogelijk in te smeren. De Shinshiro lijn is gebaseerd op de geuren van Japan en heeft dan ook de geur van rijstemelk. Ook deze geur is vrij sterk, maar niet te overheersend. De hand & bodycream is op basis van sheabutter en is daarom ook heerlijk zacht. Het trekt snel in, fijn, want niets vervelender dan zo’n vettige crème lang op je huid.

Ceylon Sea salt body scrub

Ceylon is een eiland waar oude rituelen en de bijzondere cultuur in het geheim bleef bestaan. De scrub heeft een kruidige geur en een hele fijne structuur. Ik scrub mezelf te weinig eigenlijk. Het is heel goed om de dode huidcellen van je huid af te scrubben en dit regelmatig te doen. Ik vind het in de sauna altijd fijn om te doen, dus ga dit product ook zeker vaker thuis gebruiken!

De producten ruiken allemaal heerlijk en zijn van goede kwaliteit. Echt een momentje om jezelf te verwennen dus! Je kunt de producten bestellen in de webshop of in verschillende sauna’s.

Win

Als leerkracht, ouder of leid(st)er kun je wel wat ontspanning gebruiken, daarom mag ik een dagje Wellness bij een van de resorts van dagje wellness verloten. Dit is 1 arrangement voor 2 personen inclusief een TREATMENTS behandeling (met de producten die ik heb ontvangen).

Wat moet je doen?

Laat hieronder (op de site dus) in een reactie achter waarom jij wel een dagje Wellness kan gebruiken. Zaterdag 2 december maak ik de winnaar bekend.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren