Win De gruwelijke generaal van Jozua Douglas

Het nieuwe boek van Jozua Douglas ligt in de winkels; De gruwelijke generaal. Een superspannend en grappig spionageboek. Je kunt het nu winnen!

win! de gruwelijke generaal

De gruwelijke generaal

Rosa en Fico zijn geen gewone kinderen. Ze zijn de kinderen van Pablo Fernando, de knotsgekke president van Costa Banana. De president is gek op zijn zoon Fico, die hem later zal opvolgen en nu alvast wetten mag verzinnen. Voor zijn dochter Rosa heeft hij geen oog.

Als Rosa op een dag ontdekt dat generaal Sjasliek een gruwelijk plan beraamt, wil niemand haar geloven. Gelukkig weet ze haar broertje te overtuigen. Maar kunnen ze de generaal dan nog stoppen? Een supergrappig en spannend boek over een aantal zeer verdachte bromvliegen, een slimme drone en twee dappere kinderen die de wereld moeten zien te redden.

(Les)tips

Jozua, en ja dat is mijn man ;), heeft hele leuke lestips bedacht bij het boek.
Ook heeft hij echte spionagefilmpjes opgenomen waarin je spionnentrucjes leert.

Winnen

Ik vind het een fantastisch boek. Ik heb regelmatig tijdens het mee lezen hardop moeten lachen om alle grapjes. Op het einde kon ik het boek niet meer weg leggen, zo spannend vond ik het. Uiteraard ben ik ontzettend trots op mijn man. En daarom mag ik samen met Uitgeverij de Fontein 3 boeken weg geven.

Wat moet je doen?

In het boek draait alles om de president van Costa Banana. Hij verzint de meest absurde wetten.
Vertel in een reactie onder aan deze pagina welke wet jij meteen zou uitvoeren als je de president zou zijn van Costa Banana.

Juf Maike:

Ik zou zelf altijd gratis bananen beschikbaar stellen. Want met zo’n naam voor een land, moet je wel altijd bananen in huis hebben.

Donderdag 17 september kiest Jozua de winnaars en maak ik ze bekend.

Spionnenfeestje

Aanstaande zondag, 13 september, geeft Jozua om 15.00 uur een spionageworkshop in Kinderboekwinkel Utrecht om te vieren dat zijn nieuwe boek uit is.

Succes met winnen!