Win De Kusjeskrokodil

WIN DE KUSJESKROKODIL Hoera, De Kusjeskrokodil van Jozua Douglas is terug! Met volledig vernieuwde illustraties van Loes Riphagen. Win dit fantastische prentenboek speciaal voor de Kinderboekenweek en dierendag

De Kusjeskrokodil

Met de Kusjeskrokodil heb je een fantastisch boek in handen voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Het gaat over angst in het donker voordat je gaat slapen.

De Kusjeskrokodil binnenwerk

Kinderen vinden het verhaal fantastisch, ze willen het vaak dagen achter elkaar horen. Bij de bibliotheek was het boek dan ook altijd uitgeleend. Gelukkig is er een nieuwe versie!

Onze zoon vindt het boek ook geweldig. Hij zegt vaak voordat hij gaat slapen: ‘En nog een kusje van De Kusjeskrokodil.’ Het kan kinderen echt van hun angst in het donker afhelpen.

Tim kan niet slapen. Hij hoort allerlei vreemde geluiden. Het blijken dieren die in zijn slaapkamer verstopt zitten: het Verhaaltjesvarken, de Toedektijger en de Knuffelbuffel. Deze bijzondere dieren helpen Tim om in slaap te vallen. Maar na een kus van de Kusjeskrokodil kan hij pas écht lekker gaan slapen. 

De Kusjeskrokodil

Gouden duo

Jozua Douglas is de schrijver van De Kusjeskrokodil. Hij is ook mijn man :).
Met De verschrikkelijke badmeester won Jozua de Hotze de Roosprijs 2013. De gruwelijke generaal werd bekroond met de Pluim van de Nederlandse Kinderjury 2016 en was genomineerd voor Kinderboek van het jaar 2015 door DWDD.

Loes Riphagen debuteerde in 2008 als kinderboekenillustrator. Met haar vrolijke en eigenwijze prentenboeken valt ze op bij publiek, pers en verschillende jury’s. Ze wordt door de Volkskrant zelfs ‘de ongekroonde koningin van het genre’ genoemd. Met Bij de neus genomen won Loes de Silver European Design Award.

De Kusjeskrokodil

WIN

Maak kans op een van de drie Kusjeskrokodillen!

Wat moet je doen?

Zet in een reactie waarom je het boek wilt winnen en voor wie. Succes!

Woensdag 12 oktober maak ik de winnaars bekend.