WIN Brandweerman Sam

WIN Dvd serie Brandweerman Sam met boekje

Vanaf vandaag beleeft Brandweerman Sam een spannend avontuur in ‘Ufo Alarm!’ Het is de eerste film die op het grote doek verschijnt. Ter ere daarvan kun je een van de twee dvd’s van de serie met boekje winnen. 

Ik kan het liedje van Brandweerman Sam wel dromen. Onze peuter kijkt de serie heel graag op Netflix en wil dan ook later als hij groot is Brandweerman Sam worden. Tegenwoordig tekent hij zelfs vuur op kleurplaten, zodat hij het kan blussen, haha. Brandweerman Sam is mateloos populair onder peuters en kleuters.

Brandweerman Sam – Ufo Alarm!

Brandweerman Sam - Ufo Alarm!

Het werd dus tijd voor een film over deze populaire brandweerman. Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens Ufo’s zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de Ufo’s, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel een Marsmannetje. Maar als hij de kinderen hoort roepen, staakt hij de achtervolging en gaat hij naar het ravijn om Norbert en zijn groep te redden. Als iedereen weer veilig thuis is, onderzoekt Norbert een stukje van een buitenaards apparaat dat hij heeft gevonden. Intussen komt Sam overal verdachte aanwijzingen tegen. Allebei komen ze tot de conclusie dat er hele rare dingen gaande zijn…

Bekijk de trailer op YouTube.

Kijk voor een leuke Brandweer traktatie op: LEUKE TRAKTATIES VOOR PEUTERS

BewarenBewaren

BewarenBewaren

WIN

Ter ere van de bioscoopfilm mag ik 2 dvd’s van de serie Brandweerman Sam + 2 boekjes weggeven.

Wat moet je doen?

Laat hieronder in een reactie weten voor wie je de dvd met boekje wilt winnen. Door de vakantie maak ik de winnaars pas in augustus bekend.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren