Win: €100,- voor een leuke activiteit met je broer of zus voor Nationale Broer en Zus-dag

Het is vandaag Nationale Broer en Zus-dag, uitgeroepen door 3FM DJ Giel Beelen. Win nu een waardebon voor een toffe activiteit met je broer of zus. 

Nationale Broer en Zus-dag

De dag is vier jaar geleden uitgeroepen door Giel Beelen ter nagedachtenis aan zijn zus die kort daarvoor was overleden. Ik hoorde er al van alles over op de radio vanmorgen. Mooi om bewust bij stil te staan.
Een speciale dag om te laten zien dat je blij bent met je broer en/of zus en wilt laten weten wat ze voor je betekenen 

Mijn broer en zus

Mijn eigen zusje is tweeënhalf jaar jonger en mijn broertje vier jaar jonger dan ik.
Echte streken kan ik mezelf niet herinneren, daar was ik veel te braaf voor. Ruzie maken konden mijn zusje en ik dan wel weer goed. Vooral als ik weer eens in een hoekje zat te lezen terwijl mijn zusje met mij en haar poppen wilde spelen. Daar vond ik niks aan! Dan paaide ze mijn broertje maar weer met zijn actie figuren en werden dat de mannen van de Barbie’s.

Samen knutselen en skaten konden we wel weer goed. Verkleden vonden we ook erg leuk met z’n drieën. Dan maakte mijn zusje iedereen op en had mijn broertje standaard zijn zachte berenpak aan.
Ik herinner me ook de vele spelletjes die we als gezin speelden. Heerlijk op vakantie in de tent urenlang Monopolie spelen. Dat waren nog eens tijden!

Broer en zus in de klas

Regelmatig zie ik broers en zussen mee de klas in komen. Zo lief hoe jongere broertjes en zusjes afgezet worden door grote broer en zus. Dan mogen ze namelijk zonder ouders naar school, hoe tof is dat. Kleinere broertjes en zusjes komen ook mee. Ze verstoppen zich meestal meteen in de poppenhoek en willen niet meer de klas uit. Het lijkt ze wel wat, de hele dag bij hun broer of zus in de groep. Lekker spelen en mee doen met de grote kinderen.

Streken

Ik heb dus geen echte streken uitgehaald, maar daar ben ik vast een van de weinige in.
Groupon roept iedereen op om hun meest memorabele broers- en zussenstreek te delen via social media. Delen kan via #broerzusdag #kattenkwaad #groupon, zodat iedereen ze kan volgen. Ik ben er ook heel nieuwsgierig naar! Ter inspiratie vind je al wat opgebiechte streken van Groupon medewerkers op de Groupon Facebookpagina

Broer en zus dag

Win

Ik mag een waardebon weggeven ter waarde van €100,- voor een van de activiteiten die je samen met je broer of zus kunt doen.

Wat moet je doen?

Laat in een reactie weten welke Groupon activiteit jij graag zou doen met je broer of zus. Je kunt hiervoor kijken op de speciale pagina.

Ik zou bijvoorbeeld graag eens een Wellness-arrangement met mijn zus doen of een complete avond bij de Compagnon met mijn broer. Genoeg uitjes om uit te kiezen!

Zondag 9 oktober laat ik weten wie de winnaar van de waardebon is.

Banner gesponsord blog