Win een hoodie (trui) juf of meester

Liefde voor lesgeven maakt fantastische shirts en hoodies voor leerkrachten. Ik ben trots op mijn beroep en kan dat zo aan de wereld laten zien. Ik mag nu een hoodie weggeven! Kijk snel wat je moet doen. Wees er snel bij, aanstaande vrijdag loopt de actie af. Win een hoodie (trui) juf of meester

WIN!

Hoodies en shirts

Liefde voor lesgeven maakt mooie shirts en hoodies met pakkende teksten over het onderwijs.
Er is nu een versie voor de juf en een versie voor de meester  in verschillende kleuren met de tekst
Ik houd ervan om … te zijn om alle kleine redenen.

Win

Je kunt een hoodie winnen met de tekst voor de meester of de juf. En je mag zelf de kleur kiezen!

Wat moet je doen?

Zet in een reactie op de site:

De versie: juf of meester
De kleur
De maat
En waarom je wilt winnen.

Je mag de hoodie natuurlijk ook voor iemand anders winnen.

Reageer snel, aanstaande vrijdagavond maak ik de winnaar bekend.

Veel succes!