Win één van de drie scheurkalenders

Win één van de drie scheurkalenders

Deze week maak je kans op de drie laatste exemplaren van de Leerkracht scheurkalender 2021 die ik hier thuis nog heb liggen. Ik vertel je graag hoe je kans maakt.

Win één van de drie scheurkalenders

Hoe maak je nou kans om één van die Leerkracht scheurkalender 2021 te winnen? Door deel te nemen aan mijn cursus Werkdrukverlichting voor leerkrachten. Eén exemplaar verloot ik onder alle deelnemers van de online cursus. De andere twee zijn voor de eerste snelle beslissers die de cursus kopen. De twee mensen die vanaf nu de cursus bestellen stuur ik namelijk gratis een scheurkalender op.

Werkdrukverlichting voor leerkrachten

Werkdrukverlichting, waarom een cursus?

Ik heb nooit veel werkdruk ervaren in mijn carrière als leerkracht. Ik vind het vooral lastig als groepen pittig zijn en ik daarom veel gesprekken moet voeren naast het werk voor school. Maar ik heb altijd ‘s avonds goed de tijd voor mezelf genomen en weinig uren naast mijn dag voor de klas (waarin ik wel minstens 9 uur werkte) gewerkt. Werkdruk is deels ook een gevoel en dat heb ik steeds meer leren loslaten. Ik volgde coaching, maar ik heb vooral veel geleerd uit boeken over focus houden en kon dat steeds meer toepassen in de praktijk. Dat gun ik jullie ook! Ik weet nu wat je moet doen om heel productief te kunnen werken, hoe je meer tijd over kunt houden en dus dat je tijd over houdt voor jezelf, je hobby’s en eventueel je gezin. Daarom heb ik eind vorig jaar (2020) de online cursus Werkdrukverlichting voor leerkrachten opgezet, zodat je het makkelijk in je eigen tijd kunt volgen.

Naast het stuk over focus houden, plannen, je taken helder hebben en deze prioriteren, pakken we ook een stukje perfectionisme aan. Dat is iets waar ik zelf de laatste jaren mee aan de slag ben gegaan en ook nog niet klaar mee ben. Want wanneer ben je nou eigenlijk klaar met leren, nooit toch? Ik heb geleerd om vaker nee te zeggen en goed voor mezelf te zorgen. Want als het onderwijs niet goed voor jou zorgt, moet je dat toch echt zelf gaan doen! Hoe kun je anders goed zorg dragen voor de kinderen uit je klas?

Ja ik wil zelf mijn werkdruk verlagen!

Wat je leert:

  • Elke dag op tijd naar huis.
  • In het weekend en de avonden tijd hebben voor je hobby’s.
  • Jezelf niet over de kop werken.
  • Overzicht houden in je taken.
  • Prioriteiten stellen.
  • Met focus kunnen werken.
  • Meer balans tussen school en thuis.
  • Nee durven zeggen. 
  • Je perfectionisme loslaten. 

Rigoberta Rigoberta: Ik kocht de cursus, omdat ik het lastig vind om de balans tussen werk en privé goed te houden. Ik merk dat mijn perfectionisme me behoorlijk in de weg zit waardoor ik de lat hoog leg en mezelf voorbij loop. Ik vroeg me af of er wel genoeg praktische tips in zouden zitten, maar de cursus is helemaal gericht op het onderwijs, dus er staan juist veel praktische voorbeelden in voor de klas of op school. De werkboeken stimuleren je echt om aan de slag te gaan met de tips, heel waardevol!

Doe nu mee en ontvang een Leerkracht scheurkalender 2021

Ja ik doe mee

En als je niet mee wilt doen aan de cursus, kun je hier de scheurkalender nog bestellen.