Eet smakelijk! Broodtrommelkaartjes

Win Eet smakelijk! Broodtrommelkaartjes

Woensdag windag! Vandaag maak je kans op Eet smakelijk! Broodtrommelkaartjes. De broodtrommelkaartjes bestaan uit 50 creatieve kaartjes waarmee ouders hun kind tijdens schooltijd kunnen verrassen.

Eet smakelijk! Broodtrommelkaartjes

De kaarten zijn ontworpen door Deborah van de Leijgraaf. Het doosje bevat 50 creatieve broodtrommelkaartjes waarmee je er op school toch voor je kind kunt zijn. Een leuke verrassing voor in de broodtrommel met persoonlijke aandacht, een grappige illustratie en een leerzame, creatieve opdracht om na de boterham even mee aan de slag te gaan. De eerste keer zal je kind geweldig verrast zijn, en al snel zal het een vast ritueel worden waarmee het overblijven weer iets wordt om naar uit te kijken! De kaartjes zijn geschikt om op te schrijven, kunnen tegen een stootje en zijn bedoeld voor kleuters van 4 tot 6 jaar. Overblijven was nog nooit zo leuk!

Lees ook: MET DEZE 6 LUNCH IDEEËN VOOR SCHOOL ETEN JE KIDS WÉL

Opdrachten

Broodtrommelkaartjes.indd

Ik vind het leuk dat er ook kleine opdrachtjes bij veel van de kaarten zitten. Veel kinderen zijn al snel klaar met de boterham tijdens de overblijf en vervelen zich dan omdat ze op andere kinderen moeten wachten. Met deze kaarten hebben ze dan direct ook iets te doen.

Schrijven of tekeningetje

Broodtrommelkaartjes.indd

Voor kinderen die al kunnen lezen kun je een tekstje op de kaart schrijven. Je kunt hier ook een tekeningetje op kwijt, of wat emoticons, die snappen ze vaak al wel :). Zo zie ik vaak bananen de klas inkomen met een tekeningetje erop, erg leuk!

Win

Ik mag van Kosmos Uitgevers twee exemplaren van Broodtrommelkaartjes weggeven.

Wat moet je doen?

Geef antwoord (hier op de site dus) op de vraag: Voor wie wil je de kaartjes winnen en waarom?
Woensdag 25 oktober maak ik de winnaars bekend.

Titel: Broodtrommelkaartjes
Auteur: Deborah van de Leijgraaf
ISBN: 9789043920018
Prijs: 14,99.-
Kosmos Uitgevers

Lees ook: CONTINUROOSTER VOOR- EN NADELEN

BewarenBewaren