WIN: Mijn Eigen Boekje

Met Mijn Eigen Boekje maak je een eigen boekje op naam als cadeau. Je kunt kiezen uit verschillende verhaaltjes. Je maakt kans om een van de vijf boekjes van Mijn Eigen Boekje te maken. 

Mijn Eigen Boekje

In de boeken van Mijn Eigen Boekje speelt het kind de hoofdrol. Je kunt de naam en het geslacht invullen van het kind, het verhaal wordt daarop aangepast. Dat kan heel makkelijk direct op de Homepage van Mijn Eigen Pagina.  De boeken worden zowel naar Nederland als binnen België verzonden. De verhalen zijn speciaal geschreven en geïllustreerd voor Mijn Eigen Boekje. Het leuke is dat in de verhalen ook familieleden een rol spelen, zoals opa’s en oma’s, broers en zussen en papa’s en mama’s. Zij staan er dan ook met eigen naam in. In sommige verhalen komen zelfs de favoriete leerkracht of de favoriete film voorbij.

Verhalen

Mijn Eigen Boekje

Er zijn zeven verschillende verhalen te bestellen. Wij mochten er twee bestellen en ik koos voor Luka is jarig! en Luka, de SUPERHELD!

Vooral het boek over de superheld sprak me erg aan door de illustraties. Het verhaal over de verjaardag vond ik erg leuk, omdat ons zoontje toen net drie werd en hij dat voor de eerste keer bewust mee maakte. Heel leuk om een boek te kunnen voorlezen over zijn verjaardag waarin hij met naam genoemd werd.

Boek over verjaardag

Luka is jarig!

Wij kwamen er niet zo goed vanaf in het verhaal. Met naam en toenaam werden we genoemd, maar blijkbaar waren we zijn verjaardag vergeten ;). O nee, wat nu? Gelukkig komt het allemaal weer goed in het boek. Ik vond het wel heel grappig om mijn eigen naam voor te lezen.

Het is behoorlijk wat tekst voor een prentenboek voor jonge kinderen, maar omdat zijn naam erin stond, bleef onze peuter geboeid naar het verhaal luisteren. Het is dan ook zeker geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

WIN

Van Mijn Eigen Boekje mag ik vijf vouchers weggeven. Je kunt daarmee zelf een boekje maken en het wordt ook gratis naar je verzonden in België en Nederland.

Wat moet je doen?

Kijk op de site van Mijn Eigen Boekje en laat me (hier op de site) in een reactie weten welk boekje je zou willen maken en voor wie. Dinsdag 6 juni maak ik de vijf winnaars bekend.