Win Het Enige Boek in je Koffer met posters

Win Het Enige Boek in je Koffer met posters

Verhalenmakers Pip & MAKI hebben een boek geschreven dat makkelijk in je koffer past. Het heeft dan ook de toepasselijke titel: Het Enige Boek in je Koffer. Je kunt een exemplaar winnen met leuke posters. 

Het Enige Boek in je Koffer

Het Enige Boek in je Koffer zit vol leuke verhalen, versjes en illustraties. Genoeg om de hele vakantie mee door te komen. Het boek doet zijn naam dus zeker recht aan! De verhaaltjes gaan bijvoorbeeld over Timo die naar de dierentuin gaat maar eigenlijk alleen maar dinosaurussen wil zien. Over Sam de dierenonderzoeker die in een leeuwenpak tussen de leeuwen woont en over een rupsje dat ervan droomt om ooit eens te vliegen.

Win Het Enige Boek in je Koffer met posters

Wat vind ik?

Wat is het boek mooi vorm gegeven! Dat is ook niet zo gek, want Pip & MAKI maken ook prachtige posters. Het is pas hun eerste boek, maar het lijkt alsof ze al vele boeken op hun naam hebben staan.
De verhaaltjes en versjes zijn voor wat oudere kinderen bedoeld om aan voor te lezen. Ik vind de teksten voor peuters en kleuters nog wat te moeilijk. Kinderen vanaf zeven jaar zullen ze leuk vinden.

Super opa is mijn favoriete verhaaltje. Het gaat over een opa dat in een verzorgingshuis woont, maar graag een superheld wilt zijn. En hij krijgt het nog voor elkaar ook ;).

Bekijk ook andere reviews en recensies

Win

Je kunt een exemplaar van het boek winnen met twee leuke posters! Je wint een pakket met Het Enige Boek in je Koffer, een poster met de tafels en de poster olifant in de boom. 

Wat moet je doen?

Je kunt Pip & MAKI liken op Facebook. Laat hieronder in een reactie achter voor wie je het boek en de posters wilt winnen en waarom.

Let op! De winactie loopt maar tot en met donderdag 13 juli, dus reageer snel.

Bestel het boek bij Libris.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Gerelateerde berichten