WIN Eurocamp reischeque ter waarde van €200,-

WIN! Januari is de maand om na te denken over de zomervakantie. Het is nog steeds koud en donker en je verlangt naar de zon. Ik mag je helpen met je beslissing door een Eurocamp reischeque ter waarde van €200,- weg te geven. 

Wij hebben onze vakantie in mei al geboekt. We mogen van Eurocamp eind mei een week met ons vieren in een stacaravan in Frankrijk doorbrengen. Dan heb ik nog ouderschapsverlof en onze bijna-kleuter is dan nog vier, dus een mooie gelegenheid om eens buiten het hoofdseizoen op vakantie te gaan. Maar ook in de zomervakantie zijn er natuurlijk genoeg mogelijkheden om op vakantie te gaan met Eurocamp.

Camping La Vallee

We kozen voor camping La Vallee, vlakbij Houlgate. De camping ligt in Normandie, precies een mooie afstand om met een vierjarige en baby te reizen met de auto. We zijn ook naar Normandie afgereisd toen onze zoon een jaar oud was, precies goed te doen om in een dag te rijden.

Heel belangrijk voor onze bijna-kleuter is dat er drie zwembaden zijn: twee verwarmde buitenbaden, maar ook een met een schuifdak voor slechter weer. De waterglijbanen vindt hij vast helemaal geweldig. Ook zijn er twee speeltuinen met schommels en klimtoestellen. Hoewel de zee vlakbij is, zullen we niet veel van de camping af gaan denk ik ;).

Bekijk ook mijn blog over Eurocamp: JUF MAIKE GAAT VLOGGEN

Azure

We zitten zelf in een Azure stacaravan. Kamperen, maar wel met de luxe van je eigen wc en douche en goede bedden. Een keuken, tweepersoonsbed, een kamer met eenpersoonsbedden en in ons geval ook een kamer met een campingbedje met allerlei toebehoren voor de baby, die je makkelijk bij kunt boeken. Hoef je zelf niet te slepen met bijvoorbeeld een kinderstoel en babybadje, ideaal! Natuurlijk hopen we op mooi weer, zodat we ook lekker op het afsluitbare terras met zonnebedden kunnen zitten/liggen. Als ik dit zo typ heb ik zo’n zin in mooi weer en om er lekker uit te zijn!

Stacaravan Eurocamp

Win Eurocamp reischeque ter waarde van €200,-

Je kunt dus een reischeque van Eurocamp winnen ter waarde van €200,-. Check wel even de voorwaarden:

  • Te besteden aan een vakantie in 2018 naar één van de Eurocamp bestemmingen
  • Geldig voor maximaal een verblijf van minimaal 3 nachten in een van de Eurocamp accommodaties, op basis van beschikbaarheid
  • De korting is geldig op de accommodatie types: Stacaravan Azure, Avant, Vista, Espace, Esprit, Classic, de bungalowtent en safaritent
  • Het aanbod is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar tegen contanten
  • Extra’s zoals bedlinnen, strandlakens of een startpakket zijn voor eigen rekening bij te boeken
  • Geldig voor nieuwe reserveringen

Wat moet je doen?

Heb je wel oren naar zo’n reischeque? Laat me dan hieronder (op de site dus) in een reactie weten met wie je wilt reizen en waarheen. Dinsdag 23 januari maak ik de winnaar bekend.

Uitgelichte afbeelding: Houlgate van Shutterstock

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren