WIN Fantastisch boekenpakket van De Fontein

WIN Fantastisch boekenpakket van De Fontein

Daar komt het eerste pakket boeken dat ik mag weggeven! Een fantastisch pakket van De Fontein met boeken voor verschillende leeftijden en het boek van de schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk, Jozua Douglas (ik ben vrouw-van). 

Winactie afgelopen

Fantastisch boekenpakket van De Fontein

Van de Fontein mag ik echt een fantastisch boekenpakket weggeven voor de Kinderboekenweek 2018. Zij zijn de uitgever van de boeken van mijn man, het Kinderboekenweekgeschenk is ook in samenwerking met deze uitgeverij gemaakt.

Costa Banana – De gruwelijke generaal

Costa Banana - De gruwelijke generaal

Het Kinderboekenweekgeschenk, De eilandenruzie, is het vijfde deel in de Costa Banana serie van Jozua Douglas. Het is los te lezen, maar als je het dan in huis hebt, is het ook wel zo leuk om bij het eerste deel te starten toch? Niet verder vertellen, maar dit is mijn persoonlijke favoriet van mijn favoriete schrijver :P.

Costa Banana – De gruwelijke generaal  gaat over een knotsgekke generaal met twee kinderen. Zijn dochter ontdekt dat zijn generaal het land wil overnemen en bedenkt een plan. Ze moet hier wel haar broer bij betrekken die de gedoodverfde opvolger is van de president, maar wel wat minder scherp is dan zijn zus. 

De reuzenperzik

De reuzenperzik

Oke, vooruit, eigenlijk is Roald Dahl nog steeds mijn favoriete schrijver. Ik heb er nu gewoon twee ;). In het pakket zit ook een exemplaar van De reuzenperzik. James woont bij zijn twee vreselijke tantes, Spons en Spijker, en moet altijd maar werken. Hij laat op een dag een zakje met toverkracht vallen bij de perzikboom waardoor er een enorme perzik groeit. Samen met de dieren die in de perzik wonen, beleeft hij allerlei avonturen.

Guinness World Records 2019

Guinness World Records 2019

Wie kent niet de meest bizarre records uit Guinness World Records 2019? Met allerlei achtergrond informatie hoe deelnemers een record vestigden.

Juf Roos – Verjaardag

Juf Roos - Verjaardag

Juf Roos – Verjaardag is nog niet eens uit en je kunt het al winnen! Juf Roos is bekend van televisie en heeft nu ook een aantal (karton)boeken aan haar collectie toegevoegd. In het boek lijkt het of Juf Roos de verjaardag van Gijs vergeten is. Maar dat is natuurlijk niet waar! Een leuk boek voor jonge kinderen.

WIN!

Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen en voor wie je wilt winnen. Doe snel mee, want vrijdag 28 september mail ik de winnaar al! 

Gerelateerde berichten