Win groot boekenpakket Kinderboekenweek

Win groot boekenpakket Kinderboekenweek

Van WPG Media mag ik groot boekenpakket Kinderboekenweek weggeven! Fijn voor de schoolbibliotheek of verschillende klassen op school. Ik vertel je graag wat je kunt winnen.

Win groot boekenpakket Kinderboekenweek

Ik kende al een aantal titels van Schrijver in beeld, zoals Boutje van de Rommelberg en Hoe word ik astronaut? In het hele pakket zitten titels die goed aansluiten bij Kinderboekenweek 2021. Is toch een heel leuk pakket om te winnen voor de Kinderboekenweek?

Wat zit er in het pakket?

De ALLES wat je worden wil machine

De ALLES wat je worden wil machine

Het debuut van Kees de Boer als schrijver! Emma en Tom maken een machine waarmee je alles kunt worden wat je wil. Wat een uitvinding! Tom gaat erin, Emma toetst een beroep in en hop! de machine spuugt Tom uit als bakker. Maar waarom zou je eigenlijk niet twee beroepen tegelijk kunnen hebben? Geen probleem voor de machine! Met één druk op de knop verandert Tom in een bak-kapper en Emma in een circus-brandweervrouw. Gaat dat wel goed? De illustraties zijn natuurlijk weer erg grappig en echt leuk voor jonge kinderen.

Bekijk het boek hier

Later wil ik klein worden

Later wil ik klein worden WIN

Later wil ik klein worden heb ik al eens weg mogen geven en was qua reacties een groot succes. Een leuk boek op rijm over verschillende kinderen die ook verschillende beroepen zouden willen doen.

Spekkie & Sproet: Het geheim van de boswachter

Spekkie en Sproet

Spekkie was niet van plan om stuntvrouw te worden, maar in dit nieuwe avontuur komt ze aardig in de buurt! Want na een bankroof in het dorp bij de camping waar zij en Sproet logeren, zien ze de ene na de andere verdachte aanwijzing in het bos. Vooral de boswachter gedraagt zich vreemd. Als de twee jonge speurders een schimmige figuur schaduwen, gaat het bijna mis… Het leest als een spannende detective met verschillende beroepen.

Bekijk het boek hier

Hoe word ik astronaut?

Hoe word ik astronaut?

Het ultieme boek voor toekomstige ruimtevaarders of kinderen die meer over de ruimte willen weten. Boordevol illustraties, foto’s en persoonlijke tips van astronaut André Kuipers zelf. Govert Schilling, de co-auteur, maakt nu ook een mooie serie op tv over de mens, maar weet dus enorm veel van de ruimte als wetenschapsjournalist.

Bekijk het boek hier

Boutje van de rommelberg

Boutje en de rommelberg

Boutje woont met zijn vader bij de rommelberg. Dat is een torenhoge stapel van allemaal oude spullen: stoelen, stofzuigers, koelkasten, speelgoed en nog veel en veel meer. Wat een troep, denken de meeste mensen. Maar voor Boutje is het een paradijs, want hij is de knutselkoning. Hij kan alles verzinnen én maken, ook dingen die nog niet bestaan. En dan vinden ze een gouden beeldje…

Bekijk het boek hier.

Win

Je maakt dus kans op het hele pakket! Laat hieronder (op de site) een reactie achter als je mee wilt doen. Dinsdag 5 oktober mail ik de winnaar.

Er staan affiliate links in dit blog.