WIN Gruwelijk eng boekenpakket

WIN Gruwelijk eng boekenpakket

Alweer een winactie? Ja, de Kinderboekenweek komt er toch aan?! We vieren het griezelige feest fijn vooraf met vandaag een winactie in samenwerking met de Fontein. WIN Gruwelijk eng boekenpakket

Vandaag kwam ook een blog van Willemijn online over het leuke boek De Griezels van mijn lievelingsschrijver Roald Dahl. En laat ik die nu in het pakket weg mogen geven!

WIN Gruwelijk eng boekenpakket

WIN Gruwelijk eng boekenpakket

Van Uitgeverij De Fontein mag ik drie boekenpakketten weggeven met daarin de boeken Het leven van een loser – drie keer niks van Jeff Kinney, Het boek De Griezels van Roald Dahl en een poster van De Griezels.

Het leven van een loser – Drie keer niks

Het leven van een loser - Drie keer niks

Brams moeder vindt dat het tijd is om Brams ‘horizon te verbreden’ en zijn ‘creatieve talenten’ te ontplooien. Vol verwachting regelt ze pianoles voor hem, maar al snel blijkt dat weggegooid geld. Wanneer Bram na een halloweenfeestje in de kelder een oude videocamera vindt, is hij wel vastbesloten om zijn grote FILMTALENT te verkennen. Hij besluit een GRIEZELFILM te maken en daarmee beroemd te worden. Bereikt Bram wereldfaam of wordt het weer drie keer niks?

Lekker griezelen met dit elfde deel van Het leven van een loser. Het sluit dus goed aan bij de Kinderboekenweek.

De Griezels

De Griezels

Meneer en mevrouw Griezel vormen een wel heel bijzonder stel. Ze doen alles om elkaar het leven zuur te maken. Zo stoppen ze Reuzenkribbebijters in elkaars bed en serveren ze levende Kronkelspaghetti als avondeten.
Ook de dieren zitten ze voortdurend in de weg. Meneer Griezel is namelijk gek op vogelpastei en hij droomt al jaren van zijn eigen grote ondersteboven-apencircus. Maar dan nemen de dieren wraak. En hoe!

Willemijn schreef ook een leuk blog met een tip voor lessen rond dit boek. 

Winnen

Je kunt dus een van de drie pakketten winnen!

Wat moet je doen?

Laat me hieronder (op de site dus) weten waar jij van griezelt, wat vind je bijvoorbeeld echt vies? Dinsdag 12 september maak ik de drie winnaars bekend.

De winactie rond de aquarel potloden loopt ook nog tot dinsdag! 

BewarenBewaren

BewarenBewaren