Win gruwelijk eng kinderboekenpakket

Win gruwelijk eng kinderboekenpakket

Het is nog maar een paar dagen Kinderboekenweek. Ik heb nog een gruwelijk eng kinderboekenpakket te winnen voor je, van uitgeverij Moon deze keer. Ook kun je een leuke kleurplaat downloaden. 

De Kinderboekenweek duurt nog een paar dagen, maar wat heb ik al genoten van het thema! De kinderen vonden het heerlijk om te ‘griezelen’ en genoten van alle boeken die ik voorlas. En dat waren er een heleboel ;).

Win gruwelijk eng kinderboekenpakket

Het laatste pakket dat ik mag weggeven voor de Kinderboekenweek, is een pakket van Uitgeverij Moon met drie titels.

Lees ook: KINDERBOEKENBAL 2017

Het pakket

Kwallenpap & slakkenvla

Kwallenpap & slakkenvla

Wie kent het beroemde schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder nou niet? Ze hebben een heerlijk griezelboek vol leuke versjes geschreven. De illustraties zijn van niemand minder dan Mark Janssen. Die vind ik ook zo fantastisch!

Hou je van griezelen? Griezel dan mee met de versjes in Kwallenpap & slakkenvla!
Griezeltje krijgt als ze jarig is een soepkom vol met kwallenpap cadeau en op de griezelschool fladderen er vleermuizen door de klas. In het griezelrestaurant staan gebraden rat in pissebeddenjus en slakkenvla op het menu. Wordt het je wat te griezelig? Trek dan maar snel je dekbed over je hoofd!

Echt een leuk griezelboek om overdag voor te lezen, als je durft ;).

Opa en Oma Oelewapper redden het spookhuis

Opa en oma Oelewapper redden het spookhuis

Nog een boek voor de Kinderboekenweek van het bekende schrijversduo. Dit boek heeft beduidend meer tekst. Zo kun je in de klas of voor het slapen een hoofdstuk per dag voorlezen. Het is juist een heel lief boek en totaal niet eng, al gaat het natuurlijk wel over een spookhuis ;).

Opa en oma Oelewapper gaan met Joep en Jetje naar de kermis. Na de zweefmolen willen ze in het spookhuis. Maar dan zien ze dat het spookhuis is gesloten! Karel, de baas van het spookhuis, zit er maar somber bij. Morgen komt de inspectrice zijn spookhuis controleren, maar Karel is bang dat het niet eng genoeg is.

Opa en oma Oelewapper, Joep en Jetje besluiten hem te helpen. Zal het ze lukken om de inspectrice de stuipen op het lijf te jagen met opa als het toeter-de-toeter-spook, de spookkleren van oma, de glibberige kikkers van Jetje en de dikpootspinnen van Joep?

Kleurplaat

Van dit leuke boek mag ik een kleurplaat met jullie delen.

opa en oma oelewapper redden het spookhuis kleurplaat_PLAT_resize

Kleurplaat Opa en Oma Oelewapper redden het spookhuis

Het nieuwe spookhuis

Het nieuwe spookhuis

Dit boek ziet er wel heel griezelig uit. Op elke bladzijde staan griezelige afbeeldingen in de lay-out, ziet er heel mooi uit!

Het is het eerste fictie boek van schrijver Tjerk Noordraven en het eerste een in de griezelserie De engste serie ooit. 

Het nieuwe spookhuis op de kermis heeft een levensechte mummie die uit zijn sarcofaag kruipt, een faun en zelfs een doodenge vampier die dreigend op je afspringt. Nera ontdekt dat deze griezels echt zijn. Ze zijn ontvoerd door Herwald, de eigenaar van het spookhuis. Nera besluit de griezels te helpen. Maar dat gaat niet zonder gevolgen…
Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Win

Je maakt kans op een pakket met alledrie de boeken.

Wat moet je doen?

Geef antwoord op de vraag wat je zou doen als je zelf een spookhuis had. Zaterdag 14 oktober maak ik de winnaar al bekend.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Gerelateerde berichten