WIN Het monsterbonsterbulderboek

WIN Het monsterbonsterbulderboek

Je kunt een exemplaar winnen van Het monsterbonsterbulderboek. Een hilarisch boek over monsters. Handig in combi met de lessen die ik erbij schreef. Ook alvast leuk voor de Kinderboekenweek, op een fijne manier griezelen met monsters. 

Op deze WIN woensdag een boek te winnen van mijn man, Jozua Douglas. En ik kan dan wel zeggen dat het een hilarisch boek is, tja, het is van mijn man. Maar mijn klas vraagt ook telkens of ik het weer mee neem. En onze zoon heeft het boek al wel 50 keer gehoord en pakt het er ook telkens weer bij. Dus ik denk dat het boek ook echt leuk voor peuters en kleuters is ;).

Het monsterbonsterbulderboek

Het monsterbonsterbulderboek

In Het monsterbonsterbulderboek tovert Bruno zijn ouders tot monsters. Maar het leven met maffe monsterouders is toch niet zo leuk als hij dacht. Ze maken te veel lawaai en veel te veel rommel. Lukt het Bruno zijn ouders weer terug te toveren?

Bruno houdt van stampen en bonken. Van razen en ronken. Van rollen en loeien. Van smakken en slurpen en vreten en knoeien.

‘Stop met dat lawaai!’ roept pap.
‘Doe eens niet zo vies!’ roept mam.
‘Maak toch geen rommel!’
‘Je bent een monster!’
‘Ik wou dat jullie ook monsters waren,’ zegt Bruno. ‘Dan konden we fijn spelen.’

Illustratie Het monsterbonsterbulderboek

De illustraties vind ik prachtig en passen heel goed bij het hilarische verhaal.

Lessen

Ik schreef een lespakket bij het boek dat je gratis kunt downloaden op deze site. Je kunt het thema monsters inzetten in de klas. Je kunt ook de lessen bewaren voor de Kinderboekenweek, zodat je op een lieve manier kunt griezelen met de kinderen.

Bekijk: LESSEN HET MONSTERBONSTERBULDERBOEK

Win

Ik mag een exemplaar weggeven van uitgeverij De Fontein.

Wat moet je doen?

Geef in een reactie antwoord op de vraag: Wat zou jij doen als je ouders monsters waren of wat zou je zelf doen als je een monster was?

Dinsdag 28 maart maak ik de winnaar bekend.