Win het prentenboek Gigantosaurus

Ik schreef al eens over het fantastische prentenboek Gigantosaurus. Er is nu een Gigantosaurus kartonboek uit. Speciaal voor die gelegenheid kun je het grote prentenboek winnen. Win het prentenboek Gigantosaurus voor in de klas of thuis.

WIN! Gigantosaurus

Kinderen zijn dol op dinosaurussen. Die grote beesten die wij als mens nooit hebben mee gemaakt spreken tot de verbeelding. Als we het thema dinosaurus in de klas hebben, zien de kinderen ineens overal voetstappen en eieren van een dinosaurus. Ze vinden het machtig mooi.

Vooral jongetjes zijn wild enthousiast. Die slurpen alle beelden en verhalen op. Zo af en toe komt er zelfs een jongetje verkleed als dinosaurus op school.
Een boek over verschillende dinosaurussen past daar goed bij. Jonny Duddle heeft met de Gigantosaurus een grappig, een beetje eng, maar vooral erg spannend boek over dinosaurussen gemaakt.
Je leert verschillende soorten dinosaurussen kennen, bijvoorbeeld de Diplodocus en de Stegosaurus. De kinderen in het boek zijn bang voor de Gigantosaurus en daar speelt een van de kleine dinootjes mee, hij laat ze telkens schrikken. Totdat de echte Gigantosaurus echt komt.

Gigantosaurus kartonboekje

Gigantosaurus kartonboek

Precies hetzelfde verhaal is nu uit gegeven in een handzaam kartonboek. Zelfs mijn dreumes vind het Gigantosaurus kartonboek al fantastisch, hij is nu al dol op dino’s. Fijn dat er ook een kartonnen versie is, de jonge kinderen kunnen het zo ook zelf lezen. Het boekje is heel geschikt voor in de schoen, op pakjesavond of voor onder de kerstboom.

Winnen

Je kunt het grote prentenboek Gigantosaurus nu winnen.

Wat moet je doen?

Like mijn Facebookpagina. Je mag het bericht delen, maar dit hoeft niet.
Zet hieronder een reactie waarom je het boek graag wilt winnen.
Om het boek nog voor pakjesavond in huis te hebben, trek ik dinsdagochtend 1 december de winnaar.

Succes!