WIN: JBL JR POP; draagbare speaker

WIN: JBL JR POP; draagbare speaker

De JBL JR POP is de nieuwste Bluetooth speaker van JBL in toffe kleurtjes, met lichtjes én goed geluid. Onze kleuter kreeg er één en is er helemaal wijs mee. Ik mag een roze exemplaar van de JBL JR POP weggeven. 

JBL JR POP

De JBL JR POP is de nieuwe Bluetooth speaker speciaal voor kinderen. Vanaf je smartphone of tablet stream je de muziek draadloos naar de JBL JR POP zodat je kind muziek kan luisteren waar en wanneer hij maar wil. De ingebouwde batterij gaat 5 uur mee, lang genoeg voor je kind om een tijdje te luisteren dus. En het is ook nog eens gemaakt van duurzame materialen.

Speciaal voor kinderen

JBL JR POP

De JBL JR POP is stevig en kan dus tegen een stootje. Kinderen kunnen het ook gebruiken tijdens het spelen. Het is makkelijk mee te nemen door het bandje dat je zo aan je broek kunt klikken.

De JBL JR POP is ook waterbestendig, dus zelfs mee te nemen in de badkamer tijdens het badderen. Heerlijk om dan je eigen muziek te luisteren en lekker te chillen.

Goed geluid

JBL JR POP

Wij mochten het blauwe exemplaar uitproberen en onze kleuter is helemaal enthousiast. Het kerstpakket open maken dat we erbij kregen was natuurlijk al een feestje, zo leuk ingepakt! Toen ik de Bluetooth speaker aanzette, was hij vooral enthousiast door de lichtjes. Tijdens het spelen ontstaat er een soort lichtshow op de speaker. Een feestje om naar te kijken: roze, blauw, paars, groen, allerlei kleurtjes komen voorbij.

Een jaar geleden kreeg onze kleuter de Wireless JBL Junior Hoofdtelefoon en die gebruikt hij wekelijks en in de vakantie zelfs dagelijks. Hij was dan ook heel blij met deze JBL JR POP die hij zelf overal mee naar toe mag nemen. Toen hij de speaker zag, begon meteen met het versieren van de speaker met de bijgeleverde stickers. Wel op de achterkant, want de voorkant was met de lichtjes natuurlijk al leuk genoeg.

Het geluid is ook echt opvallend goed! Meestal komt er zo’n blikkerig geluid uit een bluetooth speaker, maar dit is echt mooi. Ik gebruik de speaker nu ook graag tijdens de top 2000, heerlijk bij een bad.

Luisterboeken

Het geluidsniveau is natuurlijk via je smartphone te regelen, maar ook via de speaker zelf. Ik zie dus ook kansen voor luisterboeken thuis en in de klas. Wist je dat er ook luisterboeken voor kinderen te vinden zijn op Spotify? Ik heb er een speciale afspeellijst voor gemaakt met o.a. Boer Boris en Jip en Janneke. Je zet je telefoon aan, luisterboek erop en klaar ben je. Onze kleuter wordt er soms heerlijk rustig van en ook in de auto luistert hij graag luisterboeken.

Win

JBL JR POP

Ik heb een mooie paars/roze JBL JR POP in de kerstboom liggen die ik weg mag geven. Zet hieronder een reactie (op de site dus) als je wilt winnen. Donderdag 3 januari mail ik de winnaar.

Kijk op de site voor meer informatie over de speaker.

Dit is een #jufmaikeadd.