juf of meester sweater

WIN juf of meester sweater

Ik vind het heerlijk om leerkracht te zijn en laat mijn passie voor het vak graag zien. Ik kreeg een speciale juf sweater die ik zelf samen kon stellen. Jij kunt ook een juf of meester sweater winnen! 

Passie

Ik vind het heerlijk om les te geven en om met kinderen te werken. Die passie voor mijn vak laat ik graag zien, ook in mijn kleding. Van Digitransfer mocht ik een sweater laten bedrukken met de tekst ‘Alle vrouwen zijn gelijk maar alleen de beste zijn juf’. Een fantastische tekst!

Dit is een #jufmaikeadd

De sweater maken

juf of meester sweater

Je begint bij de themashop. Daar kies je voor beroepen. Vervolgens zie je al snel de teksten met juf, leraar, lerares en meester. Als je de tekst aanklikt, kun je kiezen welke sweater je wilt. Je kunt het beste voor de Quality collectie gaan. Ze hebben verschillende maten en kleuren. Ook de tekstkleur kan je naar je smaak aanpassen.

Mijn sweater

Juf Maike sweater

Ik koos voor het vest met capuchon van de Quality Collection. En die zit me toch lekker! Ik heb ‘m al gedragen naar school en kreeg complimenten van collega’s. Broers en zussen van kinderen uit mijn klas riepen meteen ‘Ha, daar staat je naam!’ en lazen vervolgens de achterkant. Ik ga ‘m ook naar de NOT aan doen. Weet iedereen meteen hoe ik heet ;).

Juf Maike sweater

Op de voorkant heb ik Juf Maike neer laten zetten en op de achterkant de tekst van de juf. Ik heb het goed uitvergroot, zodat het duidelijk te lezen is. Mijn maat is 36/38, dus ik koos voor een S. En hij zit prima.

Winnen

Je kunt een zelfde sweater als ik winnen: het vest met capuchon uit de Quality Collection. De kleur van het vest en de tekst kun je helemaal zelf bepalen.

Wat moet je doen?

Ga naar de shop  en stel je vest samen. Zet hieronder in een reactie (op de site, niet op Facebook) voor welke kleur vest je kiest en met welke tekst. Dinsdag 31 januari maak ik de winnaar bekend. De winnaar kan daarna definitief het vest samen stellen.

Van Josien Kuik kreeg ik een eigen ontwerp:

Vest juf

Hilde Zuidersma stuurde ook haar ontwerp. Leuk om de vesten te bekijken!

Vest

Vest