WIN Keteltje Op pad met Prins Opa

WIN Keteltje Op pad met Prins Opa. Een leuk zelfleesboek over Prinses Keteltje op AVI E4. 

Alweer de tweede winactie van de kinderboekenweek. Ook maak je nog kans op De Kusjeskrokodil.

Keteltje

Keteltje is een vrolijk en eigenwijs prinsesje van zes. Ze woont in het mooiste huis van het land. Samen met Koningin Moeder, Generaal Vader en Prins Opa. Later wordt Prinses Keteltje net zo koninklijk als Koningin Moeder. Beloofd. Maar nu nog even niet! Ze heeft het veel te druk met verstoppertje spelen, leren zwemmen, vliegen in een helikopter, haar vriendje Doffie en haar huisdieren Sneeuwbal, Beppie, Drom en Dapper.

Op pad met Prins Opa

Keteltje gaat bij Doffie spelen. Haar opa wil haar brengen, maar de koets mist een wiel. Wat nu? Dan ziet opa een lege bus staan. Dat lijkt hem wel heel handig. Onderweg komen ze allerlei mensen tegen. Zo stapt er ook een koor in de bus! Dolle pret dus.

Wat vind ik?

Wat een leuk boek om zelf te lezen voor de kinderboekenweek! Het verhaal is geestig en makkelijk te lezen. De illustraties maken het verhaal helemaal af. Ze sluiten goed aan op de belevingswereld van de kinderen en hebben wat weg van de stijl van Fiep Westendorp.

 

Keteltje Op pad met Prins Opa

Win

Je kunt een van de twee exemplaren winnen.

Wat moet je doen?

Laat hieronder in een reactie weten wat jij zou doen als je opa een grote bus had. Woensdag 12 oktober maak ik de winnaar bekend.

Succes!