Win Kinderen voor kinderen 38 Gruwelijk eng

Win Kinderen voor Kinderen 38 Gruwelijk eng

Het nieuwe album: Kinderen voor kinderen 38: Gruwelijk eng is uit. Van BNNVARA mag ik drie exemplaren weggeven! Extra leuk omdat er een liedje van mijn man op staat ;).

Kinderen voor Kinderen 38 Gruwelijk eng

Kinderen voor Kinderen 38 Gruwelijk eng

Samen met een enthousiast team van muziek/tekstschrijvers levert Tjeerd P. Oosterhuis een nieuwe cd af met 12 liedjes waaronder de hits Okido en Haai-alarm! Ook de laatste single Hier word ik gelukkig van, waarvoor Tjeerd zich liet inspireren door negen kinderen die door het Jeugdcultuurfonds en Jeugdsportfonds worden gesteund, staat op dit nieuwe album.

Gruwelijk eng

Gruwelijk eng 4

Mijn man, Jozua Douglas, schreef de titelsong van het album samen met Tjeerd P. Oosterhuis. Het sluit nu al voor het zesde jaar aan op de Kinderboekenweek. Elk jaar wordt een kinderboekenschrijver gevraagd om het lied samen te maken en dit jaar werd Jozua uitgekozen. Het thema is Gruwelijk eng en meteen daarmee ook de titel van Kinderen voor kinderen 38.

Mijn favorieten

Gruwelijk eng 2

Natuurlijk is Gruwelijk eng mijn favoriet! Ik heb het al een aantal keer met mijn klas gezongen. Op YouTube is ook een simpelere versie van het dansje te vinden, handig voor kleuters!
Daarnaast vind ik Haai-alarm wel heel leuk en lekker swingend. Die hoor ik ook regelmatig in de klas terugkomen ;).

Ik denk dat ik het Kinderen voor kinderen virus heb doorgegeven aan onze peuter. Hij wil de cd ook al regelmatig even horen en zingt dan stukjes mee.

Lees ook: WAAROM IK ZO VAN KINDEREN VOOR KINDEREN HOU

Kijken naar de uitzending

De nieuwe liedjes zijn op 17 november om half 8 te zien in de traditionele tv-uitzending bij Zapp op NPO 3. Vanaf zaterdag 30 september zendt BNNVARA, als onderdeel van Zapp Live, de 7-delige serie Kinderen voor Kinderen Gruwelijk eng uit.

Win!

Je kunt een van de drie exemplaren van de cd winnen.

Wat moet je doen?

Laat hieronder (op de site) een reactie achter waarom jij de cd moet winnen. Woensdag 4 oktober maak ik de drie winnaars bekend.

BewarenBewaren