Kneipp Arnica

Win: Kneipp Arnica pakketje

Een drukke werkdag gehad? Flink gesport? Gestresst? Met Kneipp Arnica kun je heerlijk ontspannen. Je kunt nu een Kneipp Arnica pakketje winnen. 

Ik heb nog voorjaarsvakantie, dus vandaar vandaag een winactie om jezelf eens heerlijk te verwennen.

Kneipp

Het merk Kneipp ken je waarschijnlijk wel. Kneipp ontwikkelt vernieuwende natuurlijke producten die goed zijn voor lichaam en geest. Ik ben zelf vooral dol op de lavendel lijn, maar gebruik meerdere producten van Kneipp.

Kneipp Arnica

Kneipp Arnica

Eind februari 2017 introduceerde Kneipp de nieuwe Kneipp Arnica Douche. Deze kruidige frisse douche met waardevol arnica-extract vitaliseert en biedt verlichting voor de spieren na fysieke inspanning. Het is een perfecte combinatie van functionele verzorging met een aansprekende geur. Het waardevolle arnica-extract reactiveert en versoepelt de spieren. De combinatie van een extra vleugje eucalyptus en rozemarijn zorgt voor een verkwikkend effect en een frisse geur. Ideaal voor na fysieke inspanningen zoals sporten, skiën, maar ook bijvoorbeeld bij een zware werkdag, verhuizen of na een dagje festivallen.

Wat vind ik?

Kneipp Arnica pakketje

Ik kreeg een setje thuis van een douche met een massageolie. Toen ik de douche opende, rook ik meteen een sterke geur. De rozemarijn ontdekte ik er meteen in. Nu ik gewend ben, vind ik de geur heerlijk. Het heeft wat weg van de vallen en stoten zalf. Dat klopt ook wel, want Arnica is daar een belangrijk bestanddeel van.

De geur op de huis valt na het douchen erg mee, die blijft niet echt hangen.

Mijn zintuigen worden er zeker door geactiveerd, ik ontspan ervan, maar wordt ook juist geactiveerd. Ik kan het ook aanraden om bijvoorbeeld ‘s morgens te gebruiken voor een zware werkdag.

De massageolie heb ik nog niet kunnen uitproberen, daar moet ik mijn man nog eens lief voor aankijken ;).

Het lijkt mij ideaal na een dag met oudergesprekken, een schoolreisje of ‘gewoon’ een pittige werkdag.

Win

Je kunt een van de drie setjes met een douche en een massageolie winnen.

Wat moet je doen?

Laat me hieronder (op de site dus) in een reactie weten wanneer jij graag dit setje zou willen gebruiken. Dinsdag 7 maart maak ik de drie winnaars bekend.