WIN Kneipp Silky Secret

WIN Kneipp Silky Secret

Vandaag een winactie speciaal voor jezelf! Want of je nou leerkracht, leid(st)er of ouder bent, iedereen kan wel een verwenmomentje gebruiken toch? Win een body lotion spray en douche foam van Kneipp Silky Secret

Lange (werk)dag

Ken je dat? Je komt thuis van een lange werkdag, of je dag met de kinderen was een pittige. Heel fijn om dan, als iedereen slaapt, onder de douche te stappen en even een momentje voor jezelf te pakken. Ik douche het liefste ‘s avonds of ga lekker uitgebreid in bad. Even een momentje voor mezelf, de tijd om even op te laden en schoon in bed te stappen.

WIN Kneipp Silky Secret

Kneipp bodylotion spray

Kneipp bodylotion spray

De Kneipp bodylotion spray is nieuws in de Silky secret en de Patchouli lijn. Het trekt supersnel in en laat geen witte film of plakkerig gevoel achter. Sprayen, verzorgen en klaar! Dus ook in de ochtend voor een werkdag heel fijn om te gebruiken, omdat het zo snel intrekt. Silky Secret bevat verzachtende melkproteïnen en de geur is van zijdeboombloesem. Je voelt de verzorgende werking meteen na het aanbrengen. De sprays zijn zonder minerale oliën en conserveringsmiddelen.  Er zitten ook geen minerale oliën en conserveringsmiddelen in.

Douche foam

Douche foam

De douche foam is ook nieuw in de lijn. De douchefoam komt als gel uit de bus. Door het water wordt het een heerlijk schuim. Het foam wordt door middel van perslucht uit de bus gedrukt en niet door drijfgas.

Win

Dit heerlijke pakketje alleen voor jezelf kun je vandaag dus winnen! Heerlijk ontspannen met dit fijn geurende setje dat je goed kunt gebruiken voor of na een drukke werkdag of dag met de kinderen.

Lees ook: MIJN TOP 10 OM TE ONTSPANNEN

Wat moet je doen?

Wat is jouw ultieme manier om te ontspannen? Laat het me hier weten (op de site dus) in een reactie en wie weet win jij het pakketje voor jezelf. Dinsdag 17 april maak ik de winnaar bekend.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren