Lunchskins, het meeneemzakje voor je lunch

WIN: Lunchskins, het meeneemzakje voor je lunch

Daar zit je dan met je gesmushte (is dat een woord?) boterhammen in dat vieze plastic boterhamzakje. Dat kan anders! En jij kan zo’n leuke Lunchskins winnen. 

Meeneemzakjes van Lunchskins

Geen vieze boterhamzakjes meer, maar leuke hippe meeneemzakjes. Je kunt ze na gebruik namelijk in de vaatwasser doen of een sopje geven onder de kraan. Door de materiaalmix van polyester en lichtgewicht katoen drogen de zakjes, na een wasbeurt onder de kraan of in het bovenste rek van de vaatwasser, zeer snel. Je kunt de zakjes ook gebruiken voor make-up, als EHBO-kit voor onderweg of als tasje voor tijdens het sporten. En goed om te weten: met een Lunchskin bespaar je 500 plastic zakjes. Beter voor het milieu, beter voor je brood.

Lees ook: GEZONDE JUF OP SCHOOL

Volwassen designs

Voor wie het milieu een warm hart toedraagt en vaak onderweg is, zijn Lunchskins een must. De hippe, herbruikbare zakjes zijn niet alleen een uitkomst voor de boterhammen tijdens een dag outdoor, maar doen ook prima dienst als snackzakje tijdens de picknick, als vakantietasje voor wat Eerste Hulp spullen of als make- up/telefoontasje tijdens het sporten. Eenmaal thuis gaan ze onder de kraan of de vaatwasser in en zo zijn ze een paar uur later – droog en schoon – weer klaar voor eindeloos gebruik.

De meeneemzakjes waren al volop verkrijgbaar voor kinderen, maar er zijn nu nieuwe designs bij gekomen. Ook heel hip voor volwassenen. De zakjes zijn er in verschillende formaten – handig plat zodat ze in elke tas passen – voorzien van een rits- of klittenband sluiting, voedselveilig en waterdicht. De gebruikte verf is 100 % vrij van lood, BPA’s en phthalaten.

Winnen

Lunchskins, het meeneemzakje voor je lunch

Ik mag twee meeneemzakjes weggeven van Lunchskins: de Lunchskins sandwich bag – Birds en de Lunchskins sandwich bag – Charcoal Bear.

Lees ook: GEZOND ETEN OP SCHOOL

Wat moet je doen?

Laat hieronder in een reactie weten voor wie je de meeneemzak wilt winnen en in welk design. Dinsdag 9 mei maak ik de twee winnaars bekend.

Kopen

Via www.lunchskins.eu/stores-resellers zijn alle (online) verkooppunten in Nederland te vinden. Denk daarbij aan de outdoor-winkels van Bever tot aan mooie kook- en cadeauwinkels.

Lunchskins is een onderdeel van 3greenmoms.com. Hun missie? Plastic vervangen door slimme, duurzame oplossingen die voor iedereen makkelijk toepasbaar zijn. De meeneemzakjes voor food en non-food zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Voor dit blog kreeg ik geen producten, de meeneemzakjes gaan naar de prijswinnaars.