WIN: Mees Kees Buiten de lijntjes

Mees Kees is 10 jaar! Het nieuwe boek, Mees Kees Buiten de lijntjes is voor wat moeilijkere lezers. Je kunt nu een exemplaar winnen. 

Mees Kees

Het is feest: 10 jaar Mees Kees! In de afgelopen 10 jaar zijn er meer dan een miljoen Mees Kees-boeken verkocht en ruim anderhalf miljoen mensen hebben de Mees Kees-films bezocht. Om het tienjarig jubileum te vieren staan er dit jaar tal van leuke activiteiten gepland.

Theater 
In theaters en op scholen wordt de Grote Mees Kees Show gespeeld door de Mirjam Oldenhave Express (MOEX), bestaande uit Mirjam Oldenhave, Rick de Haas, Roos de Wijs en Irene Schepers. Deze voorstelling is te boeken via BoekenTheater.

Film
En in december komt een nieuwe Mees Kees film in de bioscoop: Langs de lijn. 

Mees Kees Buiten de lijntjes

Er zijn te weinig leerlingen op de school van Tobias en Sep. Daarom worden alle kinderen en ook mees Kees en Dreus verspreid over andere scholen. Hun oude school blijft leegstaan…
Maar niet heus. Groep 6b laat zich echt niet zomaar uit elkaar halen. Het is tijd voor actie. Mees Kees Buiten de lijntjes

Dit deel in de Mees Kees serie is wel heel bijzonder, het is in stripvorm! Ideaal voor kinderen die moeite hebben met lezen. De illustraties van Rick de Haas zijn heerlijk herkenbaar en grappig. Wat fijn dat er nu een boek vol tekeningen van zijn hand zijn. Of, zoals op de voorkant staat: ‘Yes, het is een bijstreek!’.

Win

Win een van de drie exemplaren.

Wat moet je doen?

Laat hieronder in een reactie weten waarom je het wilt winnen en voor wie. Woensdag de winnaars.

Succes!