WIN Negen-maanden-invulboek

WIN Negen-maanden-invulboek

Onze dochter is alweer ruim vier maanden. Ik heb zelf geen invulboek bij gehouden tijdens de zwangerschap, maar vind dat nu eigenlijk wel jammer. Van Leukigheidjes kreeg ik een Negen-maanden-invulboek om aan een van jullie weg te mogen geven. 

Negen-maanden-invulboek

Het Negen-maanden-invulboek is een mooi vormgegeven boek om tijdens je zwangerschap in te vullen. Er staan leuke vragen in, tips en weetjes, handige to do lijsten en leuke toepasselijke uitspraken. Ook is er ruimte gemaakt voor zwangerschapsfoto’s, echo foto’s en foto’s van vroeger. Ook leuk om later aan je kind te laten zien dus!

Negen-maanden-invulboek

Lees ook: JUF MAIKE MET ZWANGERSCHAPSVERLOF

Het boek begint met de mogelijkheid om elke 4 weken een buikfoto te maken en in te plakken. Ik heb dat zelf met een app gedaan, erg leuk om je buik zo op beeld te zien groeien. Daarna kun je zien hoe groot je baby in je buik is per week. Het bijhouden van je zwangerschap kan vanaf week 5, als je de verloskundige kunt bellen om een afspraak te maken.

Makkelijk in te vullen

WIN Negen-maanden-invulboek

Ik vind het heel belangrijk dat een dergelijk boek makkelijk in te vullen moet zijn. Meestal begin ik aan zoiets en halverwege verzaak ik de boel. Te veel werk, het kost te veel tijd of ik vergeet het gewoonweg weer. Dit boek is heel makkelijk bij te houden! Elke week staan er vier vragen in het boek die je makkelijk en snel kunt beantwoorden. Zo hoef je niet zo na te denken over wat er die week allemaal gebeurd is.

Lees ook: KIND VOORBEREIDEN OP DE ZWANGERSCHAP

Tips en lijstjes

Ook ideaal zijn de invullijsten naast de weekvragen. Dit loopt mooi mee met je zwangerschap zodat je overal op tijd aan denkt.

Vormgeving

Ik vind het boek strak, maar ook lief vorm gegeven, helemaal passend bij de stijl van deze tijd.

Win!

Je kunt een exemplaar van het Negen-maanden-invulboek winnen. Laat het ook je zwangere buurvrouw, zus, nicht, collega weten :). Zet hieronder in een reactie waarom je het wilt winnen. Dinsdag 29 mei maak ik de winnaar bekend.

Bestel het boek op de site van Leukigheidjes.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren