WIN: Opa en oma Oelewapper of Het Kinderboekwinkeltje

De laatste winactie in deze kinderboekenweek. Vandaag maak je kans op een exemplaar van het grappige Opa en Oma Oelewapper of Het Kinderboekwinkeltje.  

Ik heb het boek op meer plekken voorbij zien komen. Heb je daar niet gewonnen? Dan maak je hier nog kans!

Opa en Oma Oelewapper

Jetje en Joep logeren bij opa en oma Oelewapper in het bejaardentehuis. Het is best gezellig, maar wat is er toch aan de hand? Er verdwijnen steeds allemaal onderbroeken… Jetje en Joep bedenken een list om de onderbroekendief op heterdaad te betrappen. Tot grote verrassing van iedereen! Niemand van het hele bejaardentehuis had ooit kunnen bedenken dat dit de dief zou zijn.

Marianne Busser en Ron Schröder zijn een begrip in kinderboekenland. Ze hebben als duo (en stel) talloze boeken geschreven. Met veel fantasie, inlevingsvermogen en gevoel voor humor maken ze boeken die geliefd zijn bij kinderen, ouders, juffen en meesters.

Ivan en ilia zijn een illustratoren duo dat kinderboekenland aan het veroveren is.

Voorleesboek

Het is een heerlijk voorleesboek-voor-op-schoot, het bevat veel tekst. Elke dag een bladzijde voorlezen voor het slapengaan, of in de pauze tijdens het fruit eten is dan ideaal.
De kinderen zullen het meteen grappig vinden. Onderbroeken stelen? Daar liggen ze van onder de tafel.
De illustraties zijn bijzonder mooi door de uitgeknipte figuren op een zachte achtergrond. De kinderen spelen de hoofdrol, extra spannend. Zij zijn de onderzoekers en dievenvangers tegelijkertijd en dat zal de kinderen zeker aanspreken.

Win

Je maakt kans op Opa en Oma Oelewapper of Het Kinderboekwinkeltje (Daar schreef ik ook al eens over: Kinderboekwinkel in de klas.

Versier de onderbroek

kleurplaten_versier-of-ontwerp-je-eigen-onderbroek

Wat moet je doen?

Print een van de onderbroeken uit van hierboven of teken er zelf een. Laat je kind(eren) de onderbroek mooi versieren door het in te kleuren, te schilderen, stickers erop te plakken, etc. Wees creatief. Ga naar het bericht op mijn Facebookpagina en plaats hieronder de foto van de versierde onderbroek

of

Schrijf hieronder in een reactie of je voor Opa en Oma Oelewapper of voor Het Kinderboekwinkeltje mee doet.

Succes!