Win boekenpakket voor meiden

Win pakket kinderboeken voor meiden

Vandaag mag ik van Uitgeverij Kluitman een pakket weggeven voor wat oudere meiden, vanaf 9 jaar. De boeken zijn ook weer gericht op vriendschap en passen goed bij Kinderboekenweek 2018

Kinderboeken voor meiden

Zooo happy – Maffe vriendinnen voor het leven

Zooo happy – Maffe vriendinnen voor het leven

Zooo happy – Maffe vriendinnen voor het leven is voor meiden vanaf 8 jaar gaat over BFF’s Lux en Luna. Ze wonen bij artiestengezelschap El Paradiso, heel bijzonder natuurlijk. Ze vinden het echt super-fantastico, maar dan gaat er van alles mis. Eerst krijgen ze ruzie, maar dan bundelen ze toch hun krachten om alles weer op te lossen en het gezelschap te redden.

Vriendschap is alles

Vriendschap is alles

Stine Jensen is filosoof en schrijver en bekend van het programma Wie is de mol? Ze schrijft meerdere boeken over filosofie. Het boek Vriendschap is alles staat vol vragen, weetjes en een quiz om meer te weten te komen over vrienden maken en behouden. Veel stof tot nadenken en/of gesprek, voor kinderen en volwassenen.

Evi praat met paarden

Evi praat met paarden?

In Evi praat met paarden krijgt Evi nieuwe buren, met, jawel, paarden. Waakpony Tommy mag zelfs los lopen! De paarden geven allerlei signalen af, maar de buurvrouw pikt ze niet op. Kan Eva de paarden helpen?

Win

Laat hieronder een reactie achter voor wie je het pakket wilt winnen. Woensdag 3 oktober maak ik de winnaar bekend.