Win pakket met kerntitel

Win pakket met kerntitel

Vandaag een winactie van Leopold. Je maakt kans op drie pakketten, allemaal met de kerntitel Een indiaan als jij en ik. En een exemplaar uit de “Geheim” serie. 

Win pakket met kerntitel

Het pakket is geschikt voor kinderen in de groepen 5 en 6.

Een indiaan als jij en ik

Ik was verrast door het boek Een indiaan als jij en ik. Een prachtig boek over een bijzondere vriendschap, eenzaamheid en een nieuwkomer in de klas.

Geheim-serie

Het geheim van… is een spannende serie voor jongens én meiden. De boeken zijn geschreven door verschillende schrijvers, maar gaan allemaal over een geheim. Ik mag drie boeken met zo’n geheim weggeven. Hieronder zie je welke boeken.

Madelief en Jonas zijn op vakantie in Oostenrijk. Ze gaan stiekem de berg op, maar de kabelbaan gaat kapot. Ze kunnen niet meer naar beneden…
Zouden ze de nacht echt alleen in de bergen moeten doorbrengen? Dan zien ze lichtjes schemeren tussen de bomen. Maar wat is dat voor een gebouw? En wat doen al die kinderen daar?

Een geheimzinnig luik, midden in het bos. Vreemd vinden Finn en Femke… Hoort het bij het kasteel dat hier vroeger stond? Misschien zit er een vergeten tunnel onder, die hen naar de schat van de ridder brengt! Ze trekken uit alle macht, tot het luik eindelijk openschiet…

Jens wil net zo goed voetballen als zijn vader. Helaas is hij geen ster op het veld. Het liefst blijft hij in de schaduw van de andere spelers. Maar dan is vlak voor de kampioenswedstrijd het halve elftal ziek. Jens moét spelen. Dit is zijn kans om eindelijk te schitteren! Maar hoe leer je voetballen als een kampioen in slechts een paar dagen tijd?

Win

Laat hieronder in een reactie weten welk pakket je wilt winnen. Donderdag 4 oktober mail ik de drie winnaars.