Win pakket voor jonge kinderen

Win pakket voor jonge kinderen

Vandaag een winactie voor de wat jongere kinderen: 2-, 3- en 4-jarigen. Leuke boeken van uitgeverij Veltman die ook allemaal passen bij de Kinderboekenweek 2018

Win pakket voor jonge kinderen

Vriendjes

Vriendjes (2+)

Bubbel en kat zijn VriendjesKat wil bubbel uit zijn aquarium bevrijden. Maar wil hij wel de weide wereld in en zijn vriend achterlaten? Vanaf twee jaar.

Vigo’s vliegende Boekwinkel

Vigo’s vliegende Boekwinkel

Vigo de draak is dol op boeken en leest de dan ook graag voor, maar iedereen in het dorp is bang voor hem. Gelukkig wil Lune wel luisteren. Samen bedenken ze Vigo’s vliegende Boekwinkel een winkel op de rug van de draak! Vanaf 3 jaar.

Lily maakt nieuwe vriendjes

Lily maakt nieuwe vriendjes

Lily maakt nieuwe vriendjes is een voorleesboek voor kinderen vanaf 4 jaar, maar kunnen kinderen vanaf 6 jaar ook beginnen met zelf lezen. Lily en Jamal gaan naar de vakantieopvang. Ze hebben geen vriendjes, dus knutselen ze een robotvriendje. Dan is ineens de robot weg en meester Rob ook! En zo zijn er nog meer verhaaltjes over de vakantieopvang en over vriendjes maken.

Panda wil een vriendje

Panda wil een vriendje

Panda wil een vriendje is geschikt vanaf 2 jaar. Panda is heel eenzaam en wil graag een vriendje. Maar hoe moet dat? Misschien weten de andere dieren wel raad?

Win

Laat hieronder een reactie achter als je mee wilt doen met aan wie je de boeken wilt geven. Maandag 1 oktober mail ik de winnaar.