WIN project piraten en boek Woeste Willem

WIN project en boek Woeste Willem

Nu het mooie weer eraan komt, is het thema Piraten heel logisch om aan te bieden. Je kunt het boek Woeste Willem en het bijbehorende project Piraten samen winnen. 

Thema piraten

Het thema piraten spreekt de kinderen altijd erg aan. Woeste mannen, de zee, schatten opgraven, ze vinden het heerlijk. Het boek Woeste Willem is een klassieker die regelmatig ingezet wordt bij dit thema. Ik schreef een project voor maar liefst vier weken bij dit boek. Het project Piraten en het boek Woeste Willem kun je nu samen winnen.

Lees ook: THEMA PIRATEN

Woeste Willem

Woeste Willem

‘En nu opgehoepeld!’brult Willem. Frank begint te rennen.
‘Tot ziens!’ roept hij over zijn schouder.
‘Alsjeblieft niet,’ mompelt Willem.

Willem is een humeurige en mopperende zeerover, maar met het jongetje Frank sluit hij vriendschap en aan hem vertelt hij al zijn avonturen.

Een heerlijk boek over vriendschap, sterke verhalen en natuurlijk piraten avonturen.

Lees ook: DE LEUKSTE BOEKEN OVER PIRATEN

Project Piraten

Project Piraten

In het project Piraten Woeste Willem ga je vier weken lang op avontuur met Woeste Willem en Frank.
Er zijn lessen voor taal, rekenen, wereldoriëntatie, bewegingslessen en lessen voor creatieve vorming. Meer dan 30 lessen in totaal. De lessen bestaan bijvoorbeeld uit nieuwe woorden leren, schatten zoeken, letterbingo, piratentaal en rijmen met het nieuwe zeemanslied.

Lees ook: WOESTE WILLEM BIJ KLEUTERUNIVERSITEIT

Win

Van de Kleuteruniversiteit mag ik twee keer het project en van Lemniscaat mag ik twee keer het boek Woeste Willem weg geven. Twee keer het project samen met het boek dus! Ben je meteen klaar voor thema Piraten.

Wat moet je doen

Kijk bij de inhoudsopgave van het project. Welke titel van de lessen spreekt je nu het meeste aan? Laat het me weten en maak kans. Dinsdag 4 april maak ik de twee winnaars bekend. Veel succes!