het spook nijntje

Speciaal voor de Kinderboekenweek is er van het boek ‘het spook nijntje’ een speciale uitgave op extra groot formaat. Je kunt een van de drie exemplaren winnen. 

Het thema van de Kinderboekenweek is Gruwelijk Eng! Daar past het boek het spook nijntje natuurlijk goed bij. Zeker voor de jongste kinderen is dit een leuk boek om op een lieve manier te griezelen.

het spook nijntje

het spook nijntje

In ‘het spook nijntje’ verkleedt nijntje zich als spook door een wit laken om te doen. Moeder pluis knipt twee gaten in het laken om doorheen te kijken. Spook nijn gaat op pad en laat haar vriendinnen schrikken. Zelfs tante trijn rent hard weg als het spook nijntje eraan komt.

Wat vind ik?

Het is griezelen op zo’n schattige manier! De kinderen zien goed dat nijntje graag een spook wil zijn en zichzelf erin omtovert. De kinderen leren hoe je een spook kunt maken van een oud laken of T-shirt, dit zullen ze zeker ook een keer willen uitproberen. Leuk idee voor in de Kinderboekenweek ;). Onze peuter vond het in ieder geval al een leuk boek, dus ik zal het zeker in de Kinderboekenweek vaker voorlezen.

Ik vind het heerlijk dat het in een groot formaat beschikbaar is. Daardoor is het heel geschikt om voor te lezen aan meerdere kinderen tegelijk op het kinderendagverblijf of peuterspeelzaal. Kunnen ze de prachtige illustraties, want dat blijven het, goed zien.

Het heeft ook een mooie prijs, dus ideaal om aan te schaffen voor de Kinderboekenweek.

Lees ook: UITJE: NIEUWE NIJNTJE MUSEUM

WIN

Van de uitgever, Mercis, mag ik drie exemplaren weggeven!

Wat moet je doen?

Zet hieronder in een reactie aan wie jij het boek wil voorlezen in de Kinderboekenweek. De winnaars maak ik (vanwege vakantie) pas in augustus bekend.

het spook nijntje XL-editie
ISBN 978-90-5647-670-0
8,50 euro

Bestel het boek bij Libris.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren