WIN stempel Jufz

WIN stempel Jufz

Ik kreeg een PB op mijn Facebookpagina van Jufz. Om eerlijk te zijn kende ik ze nog niet, maar ze maken hele leuke stempels en je kunt er eentje winnen. 

Jufz

Renske en haar collega Barbera hebben een webwinkel, www.jufz.nl. Ze verkopen leuke hebbedingetjes voor mama’s (to be), zoals mijlpaalblokken en babykrijtborden.
Maar ze verkopen ook onder andere leuke juffen/meester cadeautjes, zoals stempels met naam van juf/ meester. Een hit, zeker straks aan het einde van het schooljaar. Niet alleen voor juffen/meesters leuk, maar ook voor leidsters en ouders om als cadeautje te geven.

Stempel

Ik mocht een leuke (juffen)stempel uitzoeken om, uitaard met mijn naam erop, te laten maken.

Ik had al een stempel met het vorige logo van mijn website erop. Die gebruik ik bijvoorbeeld om post te versturen. Maar een stempel voor op verjaardagskaarten had ik nog niet. Je kent het wel, kinderen komen, als ze jarig zijn, op de meest onmogelijke tijden langs in de klas. Meestal net als je heel druk iets staat uit te leggen. En dan moet je ook nog wat schrijven en een sticker uitzoeken. Dag concentratie van de kinderen. Met deze stempel is dat veel makkelijker. Even in het inkt en hup op papier, klaar is Kees!

Ik zag de stempel van het uiltje en was meteen verkocht, zo leuk! Mijn oma was vroeger groot fan van uilen, ze verzamelde ze, dus ook wel mooi om daar af en toe bij stil te staan. Er is ook een stempel van Dolfje Weerwolfje, ook zo leuk!

En eerlijk gezegd vind ik het ook wel stoer staan, mijn eigen stempel. Ook leuk voor op de werkjes van de kinderen!

Win

Jij kunt dus ook een stempel winnen met je eigen naam en een leuk plaatje!

Wat moet je doen?

Kies op de site welke stempel jij graag zou willen winnen. Zet dat hieronder (op de site dus) in een reactie. Dinsdag 18 april maak ik de winnaar bekend.

Succes!