Win: superpakket lesmateriaal CPNB

Nu, in de periode 10 mei tot en met 10 juni, kun je als school lespakketten bestellen voor de Kinderboekenweek, De Nationale Voorleesdagen en De Nederlandse Kinderjury bij het CPNB. Je kunt een pakket winnen met al het lesmateriaal! 

KinderboekenGids 2016/2017 

In de nieuwe KinderboekenGids vind je alle informatie voor een heel jaar leesonderwijs op de basisschool: over de Kinderboekenweek, De Nationale Voorleesdagen, de Nederlandse Kinderjury, De Nationale Voorleeswedstrijd én de Poëzieweek.

Je kunt de leesbevordering van de kinderen vergoten door met de lespakketten aan de slag te gaan.

Basisscholen kunnen vanaf 10 mei tot en met 10 juni hun bestelling doorgeven bij de boekhandel. Dit kan met het bestelformulier op www.cpnb.nl/onderwijs. Hier is ook de digitale versie van de KinderboekenGids te bekijken.

Wat zijn de kerntitels van de Kinderboekenweek? Wat is het Prentenboek van het Jaar? Welke boeken zitten in de nieuwe Prentenboek TopTien van De Nationale Voorleesdagen? En wat is eigenlijk een boekentipwolk? In de KinderboekenGids vind je alle informatie over de grote leesbevorderingscampagnes en over de lespakketten en extra materialen voor op school. Met de complete lessen kunt u direct aan de slag in uw klas.

Bestelinformatie 

Bestellen kan tot uiterlijk 10 juni via www.cpnb.nl/onderwijs. De bestelde boeken en pakketten kun je ophalen bij de boekhandel. Bij bestelling van het lespakket voor de Kinderboekenweek, De Nationale Voorleesdagen en de Nederlandse Kinderjury ontvangt u een gratis set met Kinderboekenweek-affiches. Het deelnamepakket van De Nationale Voorleeswedstrijd is te verkrijgen via www.denationalevoorleeswedstrijd.nl.

Win superpakket

Je kunt een van de twee superpakketten winnen voor jouw school.  Het superpakket De is samengesteld met het lesmateriaal voor de Kinderboekenweek, de Nationale Voorleesdagen en de Nederlandse Kinderjury.

Wat moet je doen?

Zet hieronder in een reactie waarom jij leesbevordering bij kinderen zo belangrijk vindt.

Dinsdag 31 mei maak ik de twee winnaars bekend. De pakketten worden tegelijkertijd met de bestelde pakketten van de scholen verstuurd.