WIN! Swingen met De leukste Sinthits 2017

WIN! Swingen met De leukste Sinthits 2017

Lekker swingen op Sinterklaasliedjes thuis of in de klas? Dat kan met de cd De leukste Sinthits 2017! Je kunt een van de drie exemplaren winnen. 

Begin november is ‘Sint en co Presenteert: De Leukste Sint Hits‘ verschenen, dat maar liefst zes nieuw geschreven Sinterklaasliedjes bevat van Mylène & Rosanne, PAS Piet, Sita, Ernst en Bobbie, Raak! en Dave Dekker. Daarnaast hebben deze artiesten bekende songs in een nieuw jasje gestoken en zijn er drie klassieke Sinterklaasliedjes van Kinderen Voor Kinderen aan het album toegevoegd. ‘Sint en co Presenteert: De Leukste Sint Hits‘ wordt uitgebracht door Cloud 9 Music in samenwerking met RTL Telekids.

De leukste Sinthits 2017

De leukste Sinthits 2017

Ook vind je leuke nummers van Kinderen voor kinderen, zoals het bekende Ik ben toch zeker Sinterklaas niet en Sinterklaas wordt 10.000. Ook Ernst & Bobbie doen erop mee met Sinterklaas is mijn allergrootste vriend.

De nieuwe liedjes zijn geschreven en geproduceerd door onder andere Tjeerd Oosterhuis, Robert D. Fischer, Tjeerd van Zanen, Edwin de Groot en Rick en Linda Pols.

Liedjes op YouTube

Een aantal van de liedjes vind je ook op YouTube, ze zijn speciaal geschreven voor deze cd.

Dave Dekker

Dave Dekker kun je kennen van de musical Ciske de Rat. Zijn nummer Super Sint staat ook op de cd.

Mylène en Rosanne

Mylène en Rosanne kozen in samenwerking met producer Tjeerd Oosterhuis voor een song die goed past in de huidige tijd: `Ons liedje gaat over dat wij graag al het nare in de wereld weg willen hebben en hierbij vragen wij de hulp van Sinterklaas. We hoeven dan geen cadeautjes, want vrede is het mooiste cadeau wat hij ons kan geven. We vinden dat ons liedje een mooie boodschap heeft, namelijk dat iedereen lief is voor elkaar!’

Je hoort er duidelijk Tjeerd Oosterhuis in, het lijkt aardig op de liedjes van Kinderen voor kinderen van tegenwoordig.

Er staan nog veel meer YouTube filmpjes op het kanaal van De Leukste Kids Hits

Voor wie?

Ik vind de liedjes leuk voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Heerlijk swingen op de herkenbare muziek van Sinterklaas en de nieuwe hits.

Win

Je kunt een van de drie exemplaren van deze leuke cd winnen. Je maakt er zeker de blits mee bij de kinderen!

Wat moet je doen?

Zet hieronder in een reactie voor wie je mee wilt doen en waarom. Maandag 20 november maak ik de winnaars bekend.

Bekijk ook: SINTERKLAAS AFTELKALENDER 2017

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren