Disney on ice

Win tickets Disney on ice

Ik vond het een betoverende show vorig jaar met onze peuter, Disney on ice. Ook kwamen de warme gevoelens van vroeger naar boven toen ik zelf als kind ging. Je kunt nu tickets winnen!

Disney on ice

Disney on ice is precies wat de titel zegt: Disney figuren op het ijs. In korte tijd worden de verhalen van Disney verteld, terwijl de figuren uit de film dansen op het ijs. Prachtig om te zien en een ware belevenis voor kinderen. Toen ik vorig jaar ging, keek ik ook mijn ogen uit. Ik vond het een prachtige show en ook heel mooi om te zien hoe onze peuter ervan genoot.

Lees ook: DISNEY ON ICE VIERT 100 YEARS OF MAGIC

De show

Stap in de betoverende wereld van Disney magie, live op het ijs! Er komen vier van je favoriete Disney-verhalen tijdens Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden voorbij op het ijs. Zo komen Bliksem McQueen, Takel en de ploeg van Disney/Pixar’s Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen.

Cars Disney on ice

Duik de zee in met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijk van De Kleine Zeemeermin.

Toy Story blijft ook favoriet. Met Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende beleef je een spannend avontuur, als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf.

Disney on ice

Frozen kan natuurlijk niet achterblijven, de filmhit, vooral in de winter ;)!  Ga mee naar de winterse wereld van Arendelle met de zusjes Anna en Elsa en de vrienden Olaf en Kristoff uit Disney’s Frozen als zij ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden.

Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van je hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

Wanneer

15 t/m 30 december – Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Kijk voor tickets op de site van Disney on ice.

Win

Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy.

Wat moet je doen?

Laat me hieronder (op de site dus) in een reactie weten met wie je naar de show wilt gaan en waarom. Dinsdag 10 oktober maak ik de winnaar bekend.

BewarenBewaren