WIN wie woont hier? van nijntje

WIN wie woont hier? van nijntje

Door griep hier in huis hadden we even win-woensdag gemist. Toevallig vandaag kwam er een heel leuk boekje met de post die ik ook mag weggeven. WIN wie woont hier? van nijntje. We maken er dus gewoon win-vrijdag van. 

wie woont hier?

‘Wie woont hier?’ is een stevig boek van karton met tabjes waarmee je de pagina’s van het boek uit elkaar kan schuiven. Door te schuiven zie je welk dier waar woont. Het zijn grote tabs, dus kunnen kleine lezers makkelijk door het boek heen bladeren. Waar woont nijntje en wie zit er in een ei? Trek aan de tabs en ontdek het.

Lees ook: HOERA NIJNTJE 60 JAAR!

273009-Cover-Wie-woont-hier-open-851554-original-1519289401

Dreumes en peuter

Ik vind het een heel leuk boekje voor peuters en dreumesen. Je kind leert de dieren te benoemen. En het is een leuk spelletje om de dieren te zien verschijnen achter de tabjes. Een leuk boek voor thuis, de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf.

wie woont hier?

In het boekje vind je natuurlijk nijntje, vogels, pinguïns, een hondje, kuikentje, bijen, vlinders, eendjes en een rups. Leuke en lieve dieren die veel kinderen wel zullen kennen. De rups was zelf nog even lastig voor onze bijna-kleuter, dus een leuk boekje om de dieren te oefenen.

Het boekje is geschikt vanaf 10 maanden, maar ik denk dat ik het onze dochter ook snel zal voorlezen. De stijl van Dick Bruna is altijd heel kleurrijk en helder voor jonge kinderen. Ik vind het leuk om de dieren te zien in dezelfde stijl als de andere boeken van Dick Bruna. Dat maakt het heel herkenbaar. Het open en dicht doen van de tabjes, zal ook jongere kinderen aanspreken als jij het voor ze doet.

Win

Van de uitgever, Mercis, mag ik een exemplaar van wie woont hier? weggeven. Laat hieronder (op de site dus) een reactie achter voor wie je het boekje wilt winnen. Woensdag 7 maart maak ik de winnaar bekend.

Bekijk ook: UITJE: NIEUWE NIJNTJE MUSEUM