Win XL-editie opa en oma pluis

In oktober (duurt nog even, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen ;)) is het weer Kinderboekenweek met als thema ‘voor altijd jong’. Speciaal daarvoor komt Mercis met een XL-editie van opa en oma pluis. En die kun jij winnen. 

Wij gaven het boekje aan onze ouders toen ik zwanger was van ons zoontje. Hiermee vertelden we dat ze een kleinkind zouden krijgen. Wat waren de opa’s en oma’s blij. Ze hebben het kleine boekje al meerdere malen aan ons zoontje voorgelezen. Hij is er dol op.

opa en oma pluis

opa en oma pluis XL

In opa en oma pluis worden de grootouders van nijntje voorgesteld. Opa kan goed timmeren en oma breit graag. Nijntje gaat heel graag bij ze op bezoek, altijd fijn om naar opa en oma te gaan!

XL-editie

Wat fijn dat er nu ook een XL-editie van opa en oma pluis is! We hadden hier thuis al de XL-editie van het feest van nijntje voor haar 60e verjaardag en het leest toch net wat fijner. Natuurlijk, zo’n kleiner boekje is perfect voor op schoot.
Maar voor op de peutergroep of in de klas is zo’n groter formaat heel fijn. De kinderen kunnen allemaal de illustraties goed zien en voor de leerkracht of leidster ligt het boek goed in de hand. Veel fijner om aan een grote groep tegelijk voor te lezen.
Vanwege de tekst is het boek vooral voor peuters ideaal om voor te lezen, maar ook kleuters zullen nog van de avonturen van de lieve nijn genieten. Mooi voor in de kinderboekenweek dus!

Win

Je kunt een van de twee exemplaren van de XL-editie van opa en oma pluis winnen.
Laat me hieronder in een reactie weten voor wie je het wil winnen en waarom.
Donderdag 30 juni maak ik de twee winnaars bekend.

  • opa en oma pluis
  • XL-editie
  • Mercis
  • isbn 978-90-5647-649-6
  • € 7,95

Koop het boek bij boekwinkel Blokker