Juffendag!

WIN het zelfleesboek Juffendag!

De Kon-Tiki’s Juffendag! is een leuk zelfleesboek op AVI E4 van Vivan den Hollander. De Kon-Tiki is een kleine school vlakbij zee, dus gaan ze daar Juffendag vieren. Win een van de drie exemplaren. 

De Kon-Tiki’s Juffendag!

De Kon-Tiki is een kleine school vlakbij zee. Dus wat is er leuker dan Juffendag te vieren op het strand? Met spelletjes, lekkere broodjes en pakjes voor de juffen. Meester Rik mag ook mee. Maar hij is geen juf. Daar weten de kinderen wel wat op.

Het boek is op AVI E4, dus leuk om voor te lezen of zelf te lezen vanaf 7 jaar. De illustraties zijn van Gertie Jaquet.

Lees ook: HOE ZORG JE VOOR EEN GESLAAGDE MEESTERS- EN JUFFENDAG?

De kinderen

Het boek start met de kinderen die de juffendag voorbereiden. De vader van de een neemt spullen mee in zijn busje en andere kinderen maken nog snel wat samen voor de juf.

Op het strand

Juffendag

De kinderen hoeven niet naar school, ze mogen meteen naar het strand de volgende dag. De kinderen doen allerlei leuke spelletjes. Behalve Anna, ze is van het klimrek gevallen en heeft gips om haar voet, dat vinden de kinderen wel sneu voor haar.

Meester Rik komt ook nog langs, maar hij is natuurlijk geen juf. Daar hebben de kinderen wel een leuk grapje voor. Maar dan loopt Teun de hond weg. Wat nu? Gelukkig komt alles op het einde weer goed.

Een leuk boek om zelf te lezen en heel toepasselijk bij juffendag dat vaak aan het einde van het schooljaar gevierd wordt.

Lees ook: 10 LEUKE DOWNLOADS AFSCHEID CADEAU JUF OF MEESTER

Winnen

Van de uitgever, Ploegsma, mag ik drie exemplaren weggeven.

Wat moet je doen?

Zet hieronder in een reactie voor wie je het boek wilt winnen en waarom. Dinsdag 30 mei maak ik de winnaars bekend.

Lees ook: HOE IK MIJN VERJAARDAG VIER IN DE KLAS