Winactie bronnenboekjes Krachtbronnen

Krachtbronnen is een nieuwe serie inspirerende bronnenboekjes met prachtige foto’s en inspirerende verhalen en gedichten. Het maakt deel uit van de lespakketten voor de bovenbouw van de basisschool. Winactie bronnenboekjes Krachtbronnen. 

bronnenboekje Eigen Kracht

Krachtbronnen

Krachtbronnen is een  flexibel inzetbaar lespakket waarbij burgerschap, levensbeschouwing en sociaal-emotionele ontwikkeling geïntegreerd zijn. Het pakket is voor de bovenbouw van alle basisscholen.

bronnenboekje Kracht van samen

Over de bronnenboekjes

Bronnenboekjes staan vol met inspirerende verhalen en gedichten uit verschillende tradities en Nederlandse jeugdliteratuur. Verhalen en gedichten zijn afgestemd op de thema’s ‘Eigen Kracht’, ‘Kracht van Samen’ en ‘Kracht van de Natuur’. Het Bronnenboekje wordt als lesmateriaal gebruikt bij het lespakket Krachtbronnen wat de domeinen actief burgerschap, sociaal-emotionele ontwikkeling en levensbeschouwing integreert in één methode. De tekst zet kinderen in de leeftijd van 10-12 jaar aan tot nadenken over hun eigen leven. Het boekje is waardevol voor alle ouders met kinderen in deze basisschoolleeftijd en voor iedereen die werkt met kinderen.

bronnenboekje Natuur

Winactie set van drie Bronnenboekjes
Van de makers van Krachtbronnen mag ik een set van drie bronnenboekjes met de titels ‘Eigen Kracht’, ‘Kracht van Samen’ en ‘Kracht van de Natuur’ weg geven.

Wat moet je doen?
Like Krachtbronnen en Juf Maike op Facebook en geef in een reactie op dit bericht antwoord op de vraag:

Wat geeft jou kracht?

Looptijd actie:
Op 2 juli wordt de winnaar bekend gemaakt! De boekjes worden opgestuurd naar de winnaar.

En de winnaar is

Winnaar