Winactie: Kerstmis van Dick Bruna

Dit is voor mij het ultieme kerstboek, Kerstmis van Dick Bruna. Ik ben er in ieder geval mee op gegroeid en zag het als kleuter vaak in dia’s voorbij komen, terwijl de juf of meester het verhaal vertelde. Ik mag een exemplaar weg geven. 

Kerstmis Dick Bruna

In het boek Kerstmis van Dick Bruna wordt het kerstverhaal, met de geboorte van Jezus, op eenvoudige wijze uitgelegd. Met prachtig eenvoudige illustraties zoals alleen Dick Bruna dat kan. Het boek stamt al uit 1963 en heeft veel kinderharten gestolen.

Ik vind het zelf nog altijd bijzonder dat het boek verticaal en langwerpig is. De illustraties zijn lang en smal, maar wel heel duidelijk voor kinderen.
Ik vind het verhaal vooral geschikt voor kinderen van 3 en 4 jaar. Dus wil je het bijbelverhaal van kerst vertellen? Dan is dit boek heel geschikt om mee te beginnen.
Zelf vind ik het vooral een mooi verhaal om ons te herinneren waarom we het kerstfeest vieren.

Dick Bruna

Winnen

Je kunt een exemplaar van dit mooie boek winnen. In samenwerking met Mercis Publishing mag ik een keer het boek Kerstmis weg geven.

Wat moet je doen?

Winactie afgelopen. Zet hieronder in een reactie waarom je het boek graag wil winnen.
Op maandag 21 december maak ik de winnaar bekend, zodat je het boek nog voor kerst in huis kunt hebben.

Veel succes!